Vlore, ofroj vend pune Punonjese Biletarie

Agjensia Euroferries SH.P.K kerkon punonjese qe:
– TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA KOMUNIKUESE & BINDESE
– TE NJOHE MIRE PROGRAMET BAZE TE KOMPJUTERIT
– TE ZOTEROJE GJUHEN ANGLEZE & ITALIANE
– MUNDESISHT TE KETE MBARUAR SHKOLLEN PER BISNES OSE TURIZEM
– TE JETE SERIOZE NE PUNE DHE E DISIPLINUAR
– PRIORITET EKSPERIENCA NE NE FUSHA TE NGJASHME
Paga e kenaqshme!
Kontaktoni
Cel. : +35569 7775174

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.