Tirane, – Ofrojme Bashkpunim per biznes

Brandi CINE TAXI ka disa muaj qe po pushton tregun e Filmave dhe te ushqimeve te shpejta ne Tirane. Kompania kerkon bashkpunim me person fizik ose ndermarrje, te cilet tregojne vizion dhe interes ne kete fushe. Detajet e bashkepunimit do ti shqyrtojme ne nje takim direkt. Te interesuarit te na kontaktojne ne :
Tel: 069 9310 888
email: [email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.