Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E, REDAKTOR/E: FULL TIME

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes dhe redaktor te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme.
Vetem Full Time !!!Puna ofrohet nga Kanalet Televizive prestigjoze.
Kriteret e domosdoshme për aplikim janë :-Të ketë mbaruar arsimin e lartë;-Eksperienca të mëparshme në pozicione të ngjashme (në fushën e përkthimeve të filmave/dokumentarë ) – minimumi 6 muaj-Njohuri perfekte të gjuhës angleze-Njohuri perfekte të gramatikës në gjuhën shqipe-Korrektësi
Vetem CV (me foto) e ketyre aplikuesve do te merren ne konsiderate per kontaktim. Aplikuesve qe do te kontaktohen mund t’u kerkohet nje prove pune.
Personat e interesuar, mund të dërgojnë CV në adresën e e-mailit: [email protected], të aplikojnë VETEM personat që përmbushin 5 kriteret e sipërpërmendura.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.