Tirane, ofroj vend pune Perkthyese Letrare per Gjuhen ANGLEZE

Kompania G.G.Group per nevojat e saj kerkon:
PERKTHYESE LETRARE TE GJUHES ANGLEZE
Kandidatja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
– Te kete mbaruar Fakultetin e Gjuheve te Huaja (or similar)
(Bashkangjitur me CV dergoni listen e notave)
– Te kete minimumi 2 vjet eksperience ne perkthime letrare
(Bashkangjitur me CV dergoni rekomandime apo referenca te perkthimeve tuaja)
– Te kete njohuri te shkelqyera drejtshkrimore.
Eksperiencat ne redaktim (si psh punet ne shtepi botuese, gazeta etj) ndihmojne kandidaturen.
– Ti njohe vetvetes aftesi letrare
Shkrime te ndryshme letrare (si psh. tregime, novela, poezi etj) te cilat jane publikuar ndihmojne kandidaturen.
Ju lutemi te dergoni CV tuaj si dhe Dokumentat e kerkuar me siper brenda dates 30 Nentor 2012 ne adresen email:
[email protected]
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.