Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E: GJERMANISHT

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme.Kriteret e domosdoshme për aplikim janë :-Të ketë mbaruar arsimin e lartë;-Eksperienca të mëparshme në pozicione të ngjashme (në fushën e përkthimeve të filmave/dokumentarë ) – minimumi 6 muaj-Njohuri perfekte të gjuhës GJERMANE-Njohuri perfekte të gramatikës në gjuhën shqipe-Korrektësi
Vetem CV (me foto) e ketyre aplikuesve do te merren ne konsiderate per kontaktim. Aplikuesve qe do te kontaktohen mund t’u kerkohet nje prove pune.
Personat e interesuar, mund të dërgojnë CV në adresën e e-mailit: [email protected], të aplikojnë VETEM personat që përmbushin 5 kriteret e sipërpërmendura.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.