Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje

Kompania Gemakler Shpk kerkon te punesoje :
Agjent Shitje ( m )
1-mosha 25-35 vjeç (me patente klasi 3 )
2-te kete pervoje pune ne shperndarje (min 1 vit)

Paga e kenaqshme me sistem bonusesh, sigurime shoqerore dhe trajnim perkates.
Dergoni cv perkatese ne adresen : [email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.