Tirane, ofroj vend pune 2 Perkthyes/e te gjuhes Frenge

Universal Translation Shpk
Themeluar ne vitin 2001, Universal Translation Shpk eshte nje nder zyrat e perkthimit me te medhaja ne Tirane, me nje staf profesionistesh, te profilizuar sipas industrive te ndryshme.

Jemi ne kerkim te 2 perkthyeseve energjik per t’ju bashkuar departamentit te perkthimit te Gjuhes Frenge. Specialiteti: Gjuhesi, Edukim.

Kushtet qe duhet te plotesojne kandidatet:
– Te kene mbaruar fakultetin e Gjuheve te huaja (eksperiencat/banimi ne France perbejne avantazh)
– Te shkruajne sakte Gjuhen Shqipe, ne menyre letrare dhe pa gabime drejtshkrimore.
– Te dine te perdorin Microsoft Office (Word)
– Te gatshem te punojne edhe jashte orarit.

Mund te punohet part-time ose full time.
Paga shume e kenaqshme.

Aplikantet jane te lutur te dergojne CV e tyre ne adresen e meposhtme:
universaltransla[email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.