Tirane, kerkohet shitese / prezantuese, Magazinier/e, Punetor magazine

Kompani tregtare me reputacion shume vjecar ne kuader te zgjerimit te biznesit kerkon staf ne pozicionin:shitese / prezantuese
per dyqanin e Veres ne qender te Tiranes.Ne kerkojme:punonjese te motivuara dhe te paraqitshmeme deshire per te mesuar dhe me ambicjeme aftesi vete-menaxhuesemosha deri 35 vjecarsim i mesem / i larte ose pervoja ne fushen e shitjeve perben avantazhnjohje te gjuheve anglisht dhe italisht per prezantim / komunikim me klientetnjohje baze te kompjuterit dhe kasesNe ofrojme:kushte shume komode dhe ambjent te kendshem dhe modern puneshanse per karriere dhe ngritje profesionalepavaresi ne punevend te sigurte dhe afatgjate punepage mbi mesataren dhe perqindje mbi shitjet
Per Magazinen, kerkojme:Magazinier/e
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet per pozicionin magazinierI detyrueshem arsimi i mesem. Arsimi i larte perben avantazh.Eksperience pune te meparshme si magzinier.Te njohe programet baze te kompjuterit. Njohja e programit financiar Financa 5 perben avantazh.Punetor magazinePreferohen kandidatet e seksit mashkull.Mosha maksimale 35 vjec.Patente e klasit B.
Aplikantët e interesuar te percaktojne pozicionin per te cilin interesohen dhe të dërgojnë CV-në e tyre, në formë elektronike, në adresën: [email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.