Tirane, kerkohet part time perkthyese

Kerkohen 3 perkthyese shqip-italisht
Shqip-anglisht
Shqip-spanjisht
Preferohen studente
Te interesuarat te prezantojne CV ne :
[email protected]
Puna eshte e tipit part time dhe ne varesi te saj I/e perzgjedhura
Mund te perktheje ne amjentet tona ose nga shtepia.
E/I interesuari te kete njofje shume te Mira te leximit dhe shkrimit
Pagesa behet mbas cdo pune ne varesi te saj ose sasise se fleteve.
Faleminderit

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.