Tag Archives: te

Kompania Prestigjioze International Kerkon Agjent/e Shitjesh me dhe pa experience pune. Duhet patjeter te kene makine personale. Mosha 21 – 40 vjeç.

Kompania Prestigjioze International Kerkon Agjent/e Shitjesh me dhe pa experience pune. Duhet patjeter te kene makine personale. Mosha 21 – 40 vjeç. Adresa: Prane Casa Italia, perballe Spitalit Hygea E-mail: [email protected] Per me teper kontaktoni ne: Kontakt:

KERKOHET MASAZHATORE ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE TE JENE TE PARAQIRSHME ADRESA: RR. “VASIL SHANTO” SHOP MARIKAJ 2

KERKOHET MASAZHATORE ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE TE JENE TE PARAQIRSHME ADRESA: RR. “VASIL SHANTO”, SHOP MARIKAJ 2 Kontakt:

PARUKERI LINA KERKON TE PUNESOJE

PARUKERI LINA KERKON TE PUNESOJE Parukiere Estetiste Manikyriste Ose nje vajze qe te dije parukerine dhe estetiken Te kene eksperience pune Adresa:ne fund te Komunes se Parisit, te 4 kullat e verdha Kontakt:

BAR KAFE “TE ZONA”

BAR KAFE “TE ZONA” kerkon: pastruese, paga e kenaqshme+siguracionet Adresa:Stadiumi Dinamo,perballe Ujvares Kontakt:

KERKOHEN VAJZA NGA MOSHA 18 – 30 VJEÇ PER CHAT LINE TE DINE TE KOMUNIKOJNE ANGLISHT TE KENE AFTESI TE MIRA KOMPJUTERIKE TE JENE AMBICIOZE

KERKOHEN VAJZA NGA MOSHA 18 – 30 VJEÇ PER CHAT LINE, TE DINE TE KOMUNIKOJNE ANGLISHT TE KENE AFTESI TE MIRA KOMPJUTERIKE, TE JENE AMBICIOZE, Puna me kohe te plote Paga 40.000 leke + bonuse Puna Part Time, 20.000 leke … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune MasazhereTirane, ofroj vend pune bojaxhi per makinaTirane, ofroj vend pune Perpunues grafik AutoCADTirane, ofroj vend pune telework Sviluppatore softwareTirane, ofroj vend pune AsistenteFier, ofroj vend pune Inxhinier /e kimiste / Elektrik / Mekanik / Financier/e ekonomist/e, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune MasazhereTirane, ofroj vend pune bojaxhi per makinaTirane, ofroj vend pune Perpunues grafik AutoCADTirane, ofroj vend pune telework Sviluppatore softwareTirane, ofroj vend pune AsistenteFier, ofroj vend pune Inxhinier /e kimiste / Elektrik / Mekanik / Financier/e ekonomist/e, … Me shume

Tirane, kerkohen 100 Operator – Sondazhe të opinionit- Gjuha ITALISHT

Click here to view or download the file directly.

Tirane, kerkohen 100 Operator – Sondazhe të opinionit- Gjuha ITALISHT

Click here to view or download the file directly.

Tirane, kerkohen 100 Operator – Sondazhe të opinionit- Gjuha ITALISHT

Click here to view or download the file directly.

Tirane, kerkohen 100 Operator – Sondazhe të opinionit- Gjuha ITALISHT

Click here to view or download the file directly.

Tirane, kerkohen 100 Operator – Sondazhe të opinionit- Gjuha ITALISHT

Click here to view or download the file directly.

Tirane, kerkohen 100 Operator – Sondazhe të opinionit- Gjuha ITALISHT

Click here to view or download the file directly.

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Java DeveloperTirane, ofroj vend pune Asistente AdministrativeTirane, ofroj vend pune Gazetar/eTirane, ofroj vend pune rrobaqepseTirane, ofroj vend pune Edukatore Parashkollore (mosha 0-6 Vjeç)Tirane, ofroj vend pune Java Enterprise DeveloperOfroj vend pune Asistente(ekonomiste) (F) me ose pa … Me shume

Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj 05 Janar 2016

Takime të Hapura – Mundësi Punësimi në ProCredit Bank,Programi Bankierët e Rinj, 05 Janar 2016Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Java DeveloperTirane, ofroj vend pune Asistente AdministrativeTirane, ofroj vend pune Gazetar/eTirane, ofroj vend pune rrobaqepseTirane, ofroj vend pune Edukatore Parashkollore (mosha 0-6 Vjeç)Tirane, ofroj vend pune Java Enterprise DeveloperOfroj vend pune Asistente(ekonomiste) (F) me ose pa … Me shume

Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj 05 Janar 2016

Takime të Hapura – Mundësi Punësimi në ProCredit Bank,Programi Bankierët e Rinj, 05 Janar 2016Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Java DeveloperTirane, ofroj vend pune Asistente AdministrativeTirane, ofroj vend pune Gazetar/eTirane, ofroj vend pune rrobaqepseTirane, ofroj vend pune Edukatore Parashkollore (mosha 0-6 Vjeç)Tirane, ofroj vend pune Java Enterprise DeveloperOfroj vend pune Asistente(ekonomiste) (F) me ose pa … Me shume

Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj 05 Janar 2016

Takime të Hapura – Mundësi Punësimi në ProCredit Bank,Programi Bankierët e Rinj, 05 Janar 2016Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Java DeveloperTirane, ofroj vend pune Asistente AdministrativeTirane, ofroj vend pune Gazetar/eTirane, ofroj vend pune rrobaqepseTirane, ofroj vend pune Edukatore Parashkollore (mosha 0-6 Vjeç)Tirane, ofroj vend pune Java Enterprise DeveloperOfroj vend pune Asistente(ekonomiste) (F) me ose pa … Me shume