Tag Archives: shitje

Sherbim Ndaj Klientit/Operator

Përshkrimi FxNet nje kompani forex kërkon: Sherbim ndaj klientit / operator Nese e ndjeni veten mjaftueshem dinamik per te arritur objektiva dhe deshiren per rritje profesionale atehere behu pjese e nje kompanie serioze Përshkrimi i punës: – Komunikimi i drejtpërdrejtë … Me shume

Sherbim Ndaj Klientit/Operator

Përshkrimi FxNet nje kompani forex kërkon: Sherbim ndaj klientit / operator Nese e ndjeni veten mjaftueshem dinamik per te arritur objektiva dhe deshiren per rritje profesionale atehere behu pjese e nje kompanie serioze Përshkrimi i punës: – Komunikimi i drejtpërdrejtë … Me shume

shites/e

“EBC Cosmetics” shpall vende të lira pune si shitëse në dyqanet e saj. “EBC Cosmetics”, është një zinxhir i dyqaneve me pakicë i kozmetikes dhe bukurisë në Prishtinë. Brendet me të cilat operon “EBC Cosmetics” janë: L’Oreal Prestige, Coty Prestige, … Me shume

Menagjere

https://www.karatbars.com/?s=vipmiti15

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje

Shoqeria B.B.D. Shpk, distributori ekskluziv ne Shqiperi per produktet Franck kerkon te punesoje: – Agjent shitje Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese … Me shume

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje

Shoqeria B.B.D. Shpk, distributori ekskluziv ne Shqiperi per produktet Franck kerkon te punesoje: – Agjent shitje Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese … Me shume

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje

Shoqeria B.B.D. Shpk, distributori ekskluziv ne Shqiperi per produktet Franck kerkon te punesoje: – Agjent shitje Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese … Me shume

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje

Shoqeria B.B.D. Shpk, distributori ekskluziv ne Shqiperi per produktet Franck kerkon te punesoje: – Agjent shitje Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon nje agjent shitje me pervoje pune. Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje dhe te jete me banim ne Vlore. Te interesuarit mund … Me shume

Tirane, ofroj vend pune menaxhere shitje

Kerkojme meaxhere shitje bne terren Kriteret e punesimit jane : 1.Te kene eksperience pune 2.Te njohe mire zonat 3.Te kene aftesi shume te mira komunikimi, prezantimi, negocimi 4.Te kete leje drejtimi per automjete. ( nuk eshte e detyrueshme dhe po … Me shume

ofroj vend pune Oficer Shitje

Landeslease, aktive prej 10 vitesh në financimin e automjeteve dhe paisjeve nëpërmjet qirasë financiare, është tashmë në pronësi tëUnion Bank, që lindi nga njëri prej Institucioneve më të suksesshëm të sistemit financiar shqiptar – Unioni Financiar Tiranë Sh.p.k. përfaqësues i … Me shume

ofroj vend pune Oficer Shitje

Landeslease, aktive prej 10 vitesh në financimin e automjeteve dhe paisjeve nëpërmjet qirasë financiare, është tashmë në pronësi tëUnion Bank, që lindi nga njëri prej Institucioneve më të suksesshëm të sistemit financiar shqiptar – Unioni Financiar Tiranë Sh.p.k. përfaqësues i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje

Kompani e re shperndarje mallrash ushqimore Herlin sh.p.k kerkon agjent shitje me eksperience pune. Te interesuarit mund te dergojne CV ne emailin: [email protected] Faleminderit! Cel. : 0662060130