Tag Archives: Punonjese

Shtypshkronje

Ofrohet vend pune per punonjese ne shtypshkronje, liberlidhje. Kontakt: 0695126564

Tirane, ofroj vend pune punonjes/e si agjent/e shitje-marketingu

Kompania Toner-Taxi kerkon te punesoje nje punonjes/e si agjent/e shitje-marketingu per qytetin e Tiranes, per te kontaktuar klientet e rinj dhe egzistues. Puna eshte kryesisht ne levizje. Preferohet te kete punuar ne pune te ngjashme. Preferohet te ngase makinen. Kandidatet … Me shume

Tirane, ofroj vend pune punonjes/e si agjent/e shitje-marketingu

Kompania Toner-Taxi kerkon te punesoje nje punonjes/e si agjent/e shitje-marketingu per qytetin e Tiranes, per te kontaktuar klientet e rinj dhe egzistues. Puna eshte kryesisht ne levizje. Preferohet te kete punuar ne pune te ngjashme. Preferohet te ngase makinen. Kandidatet … Me shume

Tirane, ofroj vend pune punonjes/e magazine, paketimi.

Firma Toner Taxi, kerkon punonjes/e magazine, paketimi, prodhimi. Kontaktoni me email duke derguar nje CV-i me foto. Arsimi nuk ka rendesi. Mosha e kerkuar e punonjeses deri ne 35. Dergoni CV ne [email protected] Per me shume informacion per firmen vizitoni … Me shume

Tirane, ofroj vend pune punonjese fast food-i

Kerkohet punonjese (F) fast food-i me eksperience pune dhe me orar te plote. Paga e kenaqshem. Fast foodi ndodhet tek etc prane 7 xhuxhat. Cel. : 0695702438

Punonjëse në Sektorin e Sherbimit

Punonjëse në Sektorin e Sherbimit Klienti jonë, një nga Bar –Restorantet më të sukseshme në Tiranë, i cili ofron një mjedis të ngrohtë pune, kërkon të punësojë Femra në Sektorin e ShërbimitKushtet e OfruaraPagesë Konkuruese;Kontratë Pune;Ambjent Miqësor;Kënaqësi në Punë;Mundësi Karriere.Detyrat … Me shume

Tirane, Foto Studio Eden kerkon punonjese

Foto Studio Eden kerkon punonjese (F) qe te dije te perdore Adobe Photoshop. Te interesuarat te kontaktojne me email: [email protected] Cel. : +355694028777 (club)

Tirane, Foto Studio Eden kerkon punonjese

Foto Studio Eden kerkon punonjese (F) qe te dije te perdore Adobe Photoshop. Te interesuarat te kontaktojne me email: [email protected] Cel. : +355694028777 (club)

Tirane, Foto Studio Eden kerkon punonjese

Foto Studio Eden kerkon punonjese (F) qe te dije te perdore Adobe Photoshop. Te interesuarat te kontaktojne me email: [email protected] Cel. : +355694028777 (club)

Tirane, Foto Studio Eden kerkon punonjese

Foto Studio Eden kerkon punonjese (F) qe te dije te perdore Adobe Photoshop. Te interesuarat te kontaktojne me email: [email protected] Cel. : +355694028777 (club)

Vlore, ofroj vend pune Punonjese Biletarie

Agjensia Euroferries SH.P.K kerkon punonjese qe: – TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA KOMUNIKUESE & BINDESE – TE NJOHE MIRE PROGRAMET BAZE TE KOMPJUTERIT – TE ZOTEROJE GJUHEN ANGLEZE & ITALIANE – MUNDESISHT TE KETE MBARUAR SHKOLLEN PER BISNES OSE … Me shume

Tirane, Foto Studio Eden kerkon punonjese

Foto Studio Eden kerkon punonjese (F) qe te dije te perdore Adobe Photoshop. Te interesuarat te kontaktojne me email: [email protected] Cel. : +355694028777 (club)

Vlore, ofroj vend pune Punonjese Biletarie

Agjensia Euroferries SH.P.K kerkon punonjese qe: – TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA KOMUNIKUESE & BINDESE – TE NJOHE MIRE PROGRAMET BAZE TE KOMPJUTERIT – TE ZOTEROJE GJUHEN ANGLEZE & ITALIANE – MUNDESISHT TE KETE MBARUAR SHKOLLEN PER BISNES OSE … Me shume

Tirane,ofroj vend pune Punonjese Shtepie

Kerkojme te punesojme nje punonjese per punet e shtepise. Preferohet nje punonjese ne Moshe deri ne 35 vjec. Te jete korrekte e shkathet dhe mundesisht me banim tek Teleferiku ose Fresku. Paga e kenaqshme. Nese jeni e interesuar ju lutem … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punonjese fast-foodi

Kerkojm punonjese fast-foodi me eksperienc pune. Kriteret qe duhet te plotesojn aplikantet: 1. Mosha 22-35 vjece. 2. Eksperienc pune minimumi 2 vjet. 3. Te jete korrekte dhe serioze ne pune. 4. Preferohet me banim afer zones. Te interesuarat te kontaktojn … Me shume

ELECTRONIC LINE Kerkon PUNONJESE per SERVISIN.

ElectronicLine Service kerkon te punesoje: PUNONJESE (F) per SERVISIN. Kandidatja duhet te plotesoje kerkesat e meposhteme: 1.Te kete mbaruar PLOTESISHT studimet ne degen e Informatikes ose te Inxhinjerise Elektronike.(pra te mos jete ne marredhenie me shkollen) 2. Te jete disponibel … Me shume

ELECTRONIC LINE Kerkon PUNONJESE per SERVISIN.

ElectronicLine Service kerkon te punesoje: PUNONJESE (F) per SERVISIN. Kandidatja duhet te plotesoje kerkesat e meposhteme: 1.Te kete mbaruar PLOTESISHT studimet ne degen e Informatikes ose te Inxhinjerise Elektronike.(pra te mos jete ne marredhenie me shkollen) 2. Te jete disponibel … Me shume

Tirane, ofroj vend pune punonjes/e Supermarketi

Kerkohen Punonjes me experience per nje rrjet supermarketesh ne Tirane: -Manaxher/e Dyqani -Ass/Manaxher/e Detyrat: Pergjegjes per inventarin e dyqanit dhe menaxhimin e cash-it Organizon dhe trajnon stafin per aritjen e objektivave te kompanise. Komunikimi i ofertave te ndryshme ditore dhe … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punonjes/e si dhe Prezantuese e produktit(Bme Lule Natyrale)

Kerkojme punonjes ose punonjese per dyqan lulesh. Kerkojme Prezantues ose prezantuese te ketyre produkteve(Lule). Te kete mbaruar shkollen e mesme te pergjitheshme,do te jete shume me e favorshme te kete mbaruar shkollen e larte: Agronomi,Mjedis,Agrobisnes,Politika Agrare,Hortikulture,Etj. Te kete moshe jo … Me shume

ELECTRONIC LINE Kerkon PUNONJESE per SERVISIN.

ElectronicLine Service kerkon te punesoje: PUNONJESE (F) per SERVISIN. Kandidatja duhet te plotesoje kerkesat e meposhteme: 1.Te kete mbaruar PLOTESISHT studimet ne degen e Informatikes ose te Inxhinjerise Elektronike.(pra te mos jete ne marredhenie me shkollen) 2. Te jete disponibel … Me shume