Tag Archives: Perkthyes/e

Perkthyes/e i gjuhes spanjolle

Kerkohet perkthyes dhe interpret i gjuhes spanjolle. Kriteret per aplikim jane: 1.Diplome Universitare. 2.Eksperience te meparshme pune ne fushen e perkthimit ose mesimdhenies. 3.Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike. 4.Njohuri te nje gjuhe te dyte 5.Aftesi per te punuar … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perkthyese e Gjuhes Italiane

Kompani Italo – Shqipetare kerkon te punesoje Perkthyese/Interpret Italisht. Kriteret e domosdoshme per aplikim jane: 1.Diplome Universitare. 2.Eksperience te meparshme pune ne fushen e perkthimit (e detyrueshme). 3.Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike. 4.Njohuri te nje gjuhe te dyte … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time perkthyese,sekretare e drejtorit

Kerkoj sekretare. Mosha 19-24. Te njohe shume mire gjuhen angleze.Te jete e disponueshme edhe per levizje jashte Tiranes dhe jashte shtetit.Ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen e e mailit te meposhtme [email protected]

Tirane, ofroj vend pune part time mbasdite Perkthyese

Kerkohet nje perkthyese me aftesi te shkelqyera ne gjuhen angleze per te perkthyer nga shqipja ne anglisht. Orari i punes eshte 15-19, nga e hena deri te shtunen. Te interesuarat te kontaktojne Erdin ne numrin 0683489836. Cel. : 0683489836

Tirane, ofroj vend pune Freelancer perkthyes/e

Kerkoj te punesoj perkthyes/e filmash e serialesh nga anglisht ne shqip nga shtepia. Pagesa 15 euro ora e perkthimit. Te gjithe te interesuarit te degojne nje CV ne adresen [email protected] Na intereron nje anglishte e mire dhe nje shqipe gramatikisht … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time PERKTHYESE

EUROPA EXPRESS TRAVEL TOURS OFRON VENDE PUNE PER PERKTHYESE.(italisht,anglisht) TE KETE EKSPERIENCE PUNE ME SHUME SE NJE VIT. PER ME TEPER INFORMACION NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MEPOSHTEM! TEL :0695454357 EMAIL:[email protected] Tel. : 0695454357

Kerkohet perkthyese ne France

Kerkohet perkthyese ne France (Paris) per perkthim nga frengjishtja ose anglishtja ne shqip ose greqisht per datat 24 dhe 25 tetor. Cel. : 00355672069061

Tirane, ofroj vend pune Perkthyes/e Anglisht-Shqip

Trenkwalder CIVET 2000 is an international company that offers personnel services in Albania and in the region.Trenkwalder International AG has more than 450 locations in over 20 Central and Eastern European countries.On behalf of a well known Company in Albania, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perkthyes/e Anglisht-Shqip

Trenkwalder CIVET 2000 is an international company that offers personnel services in Albania and in the region.Trenkwalder International AG has more than 450 locations in over 20 Central and Eastern European countries.On behalf of a well known Company in Albania, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perkthyes/e Anglisht-Shqip

Trenkwalder CIVET 2000 is an international company that offers personnel services in Albania and in the region.Trenkwalder International AG has more than 450 locations in over 20 Central and Eastern European countries.On behalf of a well known Company in Albania, … Me shume

Perkthyes/e nga Gjermanishtja ne Italisht

Languages Mean Business kerkon perkthyes/e nga shtepia per perkthime te teksteve me tema te ndryshme nga gjermanishtja ne italisht. aplikantet duhet te: -te kene mbaruar per italisht arsimin e larte -te kene si gjuhe te dyte gjermanishten -te kene eksperience … Me shume

Perkthyes/e nga Gjermanishtja ne Frengjisht

Languages Mean Business kerkon perkthyes/e nga shtepia per perkthime te teksteve me tema te ndryshme nga gjermanishtja ne frengjisht. Aplikantet duhet te: -te kene mbaruar per frengjisht arsimin e larte -te kene si gjuhe te dyte gjermanishten -te kene eksperience … Me shume