Tag Archives: Perkthyes/e

Tirane, kerkohet part time perkthyese

Kerkohen 3 perkthyese shqip-italisht Shqip-anglisht Shqip-spanjisht Preferohen studente Te interesuarat te prezantojne CV ne : [email protected] Puna eshte e tipit part time dhe ne varesi te saj I/e perzgjedhura Mund te perktheje ne amjentet tona ose nga shtepia. E/I interesuari … Me shume

Tirane, kerkohet part time perkthyese

Kerkohen 3 perkthyese shqip-italisht Shqip-anglisht Shqip-spanjisht Preferohen studente Te interesuarat te prezantojne CV ne : [email protected] Puna eshte e tipit part time dhe ne varesi te saj I/e perzgjedhura Mund te perktheje ne amjentet tona ose nga shtepia. E/I interesuari … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time PERKTHYESE PER GJUHEN GREKE

KERKOHET NJE VAJZE QE ZOTERON MIR GJUHEN GREKE NE TE FOLUR DHE SHKRUAR PER PERKTHIME TEMATIKE PUNE / BIZNESI MUND TE NA KONTAKTONI NE NUMRIN: 069 815 0940 OSE email: [email protected] Cel. : 0698150940

kerkohet telework Perkthyese Anglisht-Shqip dhe anasjelltas

Kërkohet një person i kualifikuar për përkthime të disa materiale kulinare nga Anglisht-Shqip apo dhe anasjelltas. Të interesuarit të kontaktojnë nga adresa email në vijim me CV dhe çmim për fjalë! Faleminderit!

ofroj vend pune perkthyes/e i gjuhes spanjolle

Pershendetje, Kerkohet nje perkthyes i gjuhes spanjolle. Personat e interesuar duhet te kene mbaruar studimet ne gjuhen spanjolle dhe te kene eksperience pune. Pagesa e kenaqshme ne krahasim me tregun e punes. Personat e interesuar te dergojnë CV-ne e tyre … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perkthyese Letrare per Gjuhen ANGLEZE

Kompania G.G.Group per nevojat e saj kerkon: PERKTHYESE LETRARE TE GJUHES ANGLEZE Kandidatja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: – Te kete mbaruar Fakultetin e Gjuheve te Huaja (or similar) (Bashkangjitur me CV dergoni listen e notave) – Te kete … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Mesuese/ Perkthyese e Gjuhes Italiane

Ne QENDREN e FORMIMIT PROFESIONAL ASHP Kerkohet Mesuese / Perkthyese e Gjuhes Italiane qe te kete karakteristikat e meposhtme: 1. Te kete eksperience pune mbi 3 vjet. 2. Mosha mbi 25 vjec. 3. Te kete perfunduar studimet ne degen e … Me shume

Durres, ofroj vend pune Perkthyese

Kompania PESPA & ALBANIA ALUMIN ve ne dispozicion, pozicionin vakant punesimi per Perkthyese. Kandidantja duhet te plotesoje kushtet e meposhteme: 1. Te kete mbaruar prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja , dega Frengjisht. 2. Duhet te jete foles dhe shkrues … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E: GJERMANISHT

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme.Kriteret e domosdoshme për aplikim … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E: FULL TIME

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme. Vetem Full Time !!!Puna … Me shume

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES(E)

Studio Top-Communication, kërkon perkthyes/e për filma artistikë, dokumentarë, seriale, etj.-Aplikanët duhet të kenë eksperiencë minimalisht 2 vjeçare në fushën e perkthimit profesional, në Televizionet më të njohura të tregut të multimedias në Shqipëri. -Perveç kushtit primar të njohurive të mira … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time perkthyese anglishteje

Tel. : 0672010720 Cel. : 0672010720

Tirane, ofroj vend pune PËRKTHYES/E, REDAKTOR/E: FULL TIME

Kompania “UNISON”, e specializuar ne fushën e përkthimeve të filmave dhe dokumentarëve ofron vende pune per perkthyes dhe redaktor te kualifikuar (!) dhe me pervoje ne filma, seriale dhe dokumentare, me vazhdimesi afatgjate pune dhe pagese te kenaqshme. Vetem Full … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Gazetar/e, Perkthyes/e, Uploader te lajmeve

Gazeta " SOT" eshte nje gazete e perditshme, e pavarur, politike,sociale kulturore. Njekohesisht jemi prezent edhe me agjensine e lajmeve online: www.sot.com.al. Gazeta "SOT" shpall vendet vakante per punesim si me poshte: 1- Gazetar/e politike Te kete eksperience pune te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Gazetar/e, Perkthyes/e, Uploader te lajmeve

Gazeta " SOT" eshte nje gazete e perditshme, e pavarur, politike,sociale kulturore. Njekohesisht jemi prezent edhe me agjensine e lajmeve online: www.sot.com.al. Gazeta "SOT" shpall vendet vakante per punesim si me poshte: 1- Gazetar/e politike Te kete eksperience pune te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune 2 Perkthyes/e te gjuhes Frenge

Universal Translation Shpk Themeluar ne vitin 2001, Universal Translation Shpk eshte nje nder zyrat e perkthimit me te medhaja ne Tirane, me nje staf profesionistesh, te profilizuar sipas industrive te ndryshme. Jemi ne kerkim te 2 perkthyeseve energjik per t’ju … Me shume

Tirane, ofroj vend pune 2 Perkthyes/e te gjuhes Frenge

Universal Translation Shpk Themeluar ne vitin 2001, Universal Translation Shpk eshte nje nder zyrat e perkthimit me te medhaja ne Tirane, me nje staf profesionistesh, te profilizuar sipas industrive te ndryshme. Jemi ne kerkim te 2 perkthyeseve energjik per t’ju … Me shume

Tirane, kerkohet freelancer perkthyese nga shqipja ne anglisht

Kerkohet nje vajze qe mund te perktheje nga shqipja ne anglisht. Eshte nje liber biznesi per tu perkthyer. Mund te shkruani ne [email protected]

Tirane, ofroj vend pune Freelancer Perkthyes/e Shqip-Rumanisht!

Kërkohet: Perkthyes/e Shqip-Rumanisht Përshkrimi: EPOXY GROUP për nevojat e saj kërkon të punësojë një Perkthyese Shqip-Rumanisht Të interesuarit të nisin CV & foto nëpërmjet postës elektronike duke specifikuar pozicionin qe po aplikojne: [email protected] Afati I fundit I aplikimit 21/03/2011 Do … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Perkthyes/e

Ofrojme vende pune per perkthyes/e Te kete njohuri te shkelqyera te gjuhes angleze dhe shqipe. Te jete i/e afte ne perkthim dhe interpretim. Preferohet te kete mbaruar Fakultetin e Gjuheve te Huaja per Anglisht. Preferohet te kete patur eksperienca te … Me shume