Tag Archives: ofrohet

Tirane, OFROHET VEND PUNE PER 15 OPERATOR INBOUND (rr. Vaso Pasha, Bllok)

SEVEN CALL OFROHET VEND PUNE PER OPERATOR INBOUND Sherbim per kompani elektrike, ENEL S.P.A. Full-time dhe part- time Pagesa 3.5 ora plus bonus qualitet. Formim i pagueshem. E shtune dhe e djele pushim. Kerkohet: 1) Pervoje pune ne call center, … Me shume

Tirane, OFROHET VEND PUNE PER 15 OPERATOR INBOUND (rr. Vaso Pasha, Bllok)

SEVEN CALL OFROHET VEND PUNE PER OPERATOR INBOUND Sherbim per kompani elektrike, ENEL S.P.A. Full-time dhe part- time Pagesa 3.5 ora plus bonus qualitet. Formim i pagueshem. E shtune dhe e djele pushim. Kerkohet: 1) Pervoje pune ne call center, … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Tirane, ofrohet EXPERIENCED FOREX BROKERS, BONUSES ABOVE AVERAGE

INVESTMENT HOUSE is looking for experienced multilingual Forex brokers with the following prerequisites: – 2 years experience in FOREX/BINARY OPTIONS – Experience and proven results in telemarketing – High linguistic level of English and/or Italian We offer you: – Base … Me shume

Durres, ofrohet part time mbasdite Ruajtje e mirembajtje

Kerkoj nje familjar te rregullt te mirembaje,te ruaje dhe pastroje objektin tek Shkembi i Kavajes dhe ne kembim ofroj nje apartament pa qera ne ate objekt. Per me shume informacion cel:0696386017 Cel. : 0696386017

Durres, ofrohet Team Leader

Click here to view or download the file directly. Cel. : +355 69 706 3701

Durres, ofrohet Team Leader

Click here to view or download the file directly. Cel. : +355 69 706 3701

Durres, ofrohet Team Leader

Click here to view or download the file directly. Cel. : +355 69 706 3701

Durres, ofrohet Team Leader

Click here to view or download the file directly. Cel. : +355 69 706 3701

Durres, ofrohet Team Leader

Click here to view or download the file directly. Cel. : +355 69 706 3701