Tag Archives: Marketing

Tirane, ofrohet vend pune – Marketing

Kompania Multiservis Center shpk, e cila operon prej shtate vitesh ne tregun shqiptar ne fushen e sherbimeve B to B, kerkon te punesoje agjent marketingu. Te kete perfunduar studimet e larta Te kete aftesi shume te mira komunikuese Te jete … Me shume

Sherbim Ndaj Klientit/Operator

Përshkrimi FxNet nje kompani forex kërkon: Sherbim ndaj klientit / operator Nese e ndjeni veten mjaftueshem dinamik per te arritur objektiva dhe deshiren per rritje profesionale atehere behu pjese e nje kompanie serioze Përshkrimi i punës: – Komunikimi i drejtpërdrejtë … Me shume

Sherbim Ndaj Klientit/Operator

Përshkrimi FxNet nje kompani forex kërkon: Sherbim ndaj klientit / operator Nese e ndjeni veten mjaftueshem dinamik per te arritur objektiva dhe deshiren per rritje profesionale atehere behu pjese e nje kompanie serioze Përshkrimi i punës: – Komunikimi i drejtpërdrejtë … Me shume

Creative Director

Ne jemi duke rritur grupin tonë krijues dhe jemi në kërkim të një Drejtori Kreativ i cili është i apasionuar pas koncepteve të mëdha. Roli konsiston në konceptimin, skicimin, krijimin dhe mbikëqyrjen e realizimit të ideve. Njohuritë e tua do … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Marketing Manager

Click here to view or download the file directly.

Tirane, ofroj vend pune Marketing Manager

Click here to view or download the file directly.

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

Blueberry Solutions sh.p.k. Rruga Sami Frasheri prane Bar Soba cerca 100 Operatori la campagna web marketing Google

Parli bene l’italiano e il spagnolo e cerchi un lavoro part time da abbinare agli studi? Ti piace lavorare in un ambiente giovane e dinamico? Sei propenso ai risultati e agli obiettivi? Questa e’ l’occasione che fa per te !! … Me shume

alb-i shpk ofron part time vend praktike / Internship me fokus marketing online

alb-i shpkOperon dhe ofron zgjidhje bashkohore ne fushen e marketingut online Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja, te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise. Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Marketing Manager

Click here to view or download the file directly.

alb-i shpk ofron part time vend praktike / Internship me fokus marketing online

alb-i shpkOperon dhe ofron zgjidhje bashkohore ne fushen e marketingut online Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja, te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise. Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Marketing Manager

Click here to view or download the file directly.

alb-i shpk ofron part time vend praktike / Internship me fokus marketing online

alb-i shpkOperon dhe ofron zgjidhje bashkohore ne fushen e marketingut online Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja, te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise. Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i … Me shume

alb-i shpk ofron part time vend praktike / Internship me fokus marketing online

alb-i shpkOperon dhe ofron zgjidhje bashkohore ne fushen e marketingut online Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja, te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise. Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i … Me shume