Tag Archives: Departamentin

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier ne Departamentin e Dizenjimit

Kompania Veral, kerkon te punesoje inxhinier ne Departamentin e Dizenjimit.Kandidatet duhet të plotësoje kriteret e mëposhtëme: 1.Te kenë një nivel të lartë dhe të rrjedhshëm komunikimi te gjuhës Angleze. 2.Te zoteroje njohuri shume te mira ne programin AUTOCAD3. Kandidatet me … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punonjese ne Departamentin e Dekorit

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:Punonjese ne Departamentin DekoritQellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Realizon prerjet … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punonjes ne Departamentin e Dekorit

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:Punonjes ne Departamentin DekoritQellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve. Realizon prerjet … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Shites ne Departamentin e Bojrave

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:Shites ne Departamentin e BojraveQellimi i Pozicionit: Siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klienteve.Detyrat dhe … Me shume

Tirane, ofrohet Specialist/e Ne Departamentin Burime Njerezore

Infosoft Management Services shpk, pjese e InfosoftGroup, kerkon te punesoje: Specialist/e ne Burime NjerezoreKerkesa per kandidatetNjohje shume e mire e te gjitha proceseve te punes qe kryhen ne Departamentin Burime Njerezore Njohuri shume te mira rreth Kodit te Punes Njohuri … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin e Veglave te Punes

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:”Shites ne Departamentin e Veglave te Punes” Qellimi i Pozicionit : Siguron asistence dhe sherbim te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune ne departamentin e pjeseve te kembimit

Kompania jone kerkone te punesoje dy punonjes ne departamentin e pjeseve te kembimit. Kandidatet per kete vend pune duhet te kene 3 vjet vjetersi pune, mosha nen 35 vjec. Te interesuarit te na kontaktojne ne adresen e e-mail dhe ne … Me shume

Tirane,ofroj vend pune Specialist/e per Departamentin e Shitjeve me Shumice

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:Specialist/e per Departamentin e Shitjeve me ShumiceQellimi i Pozicionit: Te asistoje klientet dhe perfaqesuesit e shitjeve … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Asistent (Ndihmes i Klienteve) ne Departamentin e Kujdesit Ndaj Klientit

HISTORIKU MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. Kompania MEGATEK po kërkon nje punonjës për Departamentin e Hipermarketit:Asistent (Ndihmes i Klienteve) ne Departamentin … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punetor Paketimi ne Departamentin e Magazines

HISTORIKU MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. Kompania MEGATEK po kërkon nje punonjës për Departamentin e Magazines:Punonjes PaketimiDetyrat dhe PergjegjesitePaketon materialet e … Me shume

Tirane, kerkohet Financier dhe STAF për Departamentin e Shitjeve

OSCAR CAFFE; është një company që ofron shitje me shumicë dhe pakicë kafe turke dhe ekspres per lokale zyra dhe familje. Kompania OSCAR CAFFE po kërkon STAF për Departamentin e Shitjeve; Manaxher (F) 3 dhe agjent Shitjesh3 per Zonen e … Me shume

Shqiperi, Philip Morris ofron internship ne Departamentin e Finances

Agjensia Private e Punesimit ANDE-LM® sh.p.k. me kerkese te Kompanise Philip Morris International – Albania, eshte e interesuar te rekrutoje studente nga viti 3 i studimeve ne DNP dhe viti 1-2 ne DND apo edhe te sapodiplomuar me qellim ndjekjen … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Supervizor ne Departamentin e Veglave

HISTORIKU MEGATEK është një Hipermarket i tipit “Do It Yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. Kompania MEGATEK po kërkon nje punonjës për Departamentin e Hipermarketit:Supervizor I Departamentit te VeglaveQellimi i … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin Elektrik Part-Time

Shites ne Departamentin Elektrik Part-TimeDetyrat dhe përgjegjësitë 1. Te negocioje me klientet dhe te di te shesi produktet. 2. Te ndihmoj klientet qe te gjejne produktet ku ndodhen. 3. Te ofroj keshilla dhe te pergjigjet pyetjeve te klienteve. 4. Kontrollon … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin e Veglave (Part-Time)

Shites ne Departamentin E Veglave (Part-Time)Detyrat dhe përgjegjësitë 1. Te negocioje me klientet dhe te di te shesi produktet. 2. Te ndihmoj klientet qe te gjejne produktet ku ndodhen. 3. Te ofroj keshilla dhe te pergjigjet pyetjeve te klienteve. 4. … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Supervizor ne Departamentin e Hidrosanitareve

Supervizor i Departamentit te HidrosanitareveDetyrat dhe përgjegjësitëMbikqyr dhe koordinon aktivitetet e punëtorëve në departamentin. Ndihmon punonjesit e departamentit te plotesojne shitje të vështira. Cakton programin e oreve te punës javore dhe ditet e pushimit.Trajnon punonjësit e departamentit rreth detyrave të … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shites ne Departamentin e Veglave

Shites ne Departamentin E VeglaveDetyrat dhe përgjegjësitë 1. Te negocioje me klientet dhe te di te shesi produktet. 2. Te ndihmoj klientet qe te gjejne produktet ku ndodhen. 3. Te ofroj keshilla dhe te pergjigjet pyetjeve te klienteve. 4. Kontrollon … Me shume

Tirane, ofroj vend pune:Menaxhere për Departamentin e Financës.

Jupiter Computer Systems kërkon të punësojë një vajzë në pozicionin: Menaxhere për Departamentin e Financës. Kandidatja duhet të përmbushë patjeter kriteret e mëposhtme:1. Të jetë e moshës 25-35 vjeçe.2. Të ketë mbaruar patjetër fakultetin e ekonomisë, tek universiteti i Tiranës, … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Specialist ne Departamentin e Blerjeve

ABISSNET kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikimit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë. Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë:Specialist ne … Me shume

Tirane, ofroj vend pune: Menaxher për Departamentin e Marketing & HR.

Jupiter Computer Systems kërkon të punësojë një vajzë ose djalë në pozicionin: Menaxher për Departamentin e Marketing & HR. Kandidati/ja duhet të përmbushë patjeter kriteret e mëposhtme:1. Të jetë i/e moshës 25-35 vjeçe.2. Të ketë mbaruar fakultetin e ekonomisë, tek … Me shume