Tag Archives: 1

RECEPSIONIST/E

Njoftime per vend Vakant RECEPSIONIST/E Tirana International hotel & Conference Center, kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme: Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja. – Të … Me shume

Kamarier/e Bari dhe Restoranti

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Koordinatore ne Departamentin e Rezervimeve

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE Koordinatore ne Departamentin e Rezervimeve. Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim, Marketing ose Gjuhe Angleze. – Të njohin shumë mirë … Me shume

Kamarier

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), … Me shume

Punonjes Sigurie (Security)

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Punonjes Sigurie (Security) Kualifikimet / Kërkesat Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbi 3 vjet experience ne pozicione te ngjashme si bodyguard ose personel sigurie. – Të … Me shume

Koordinatore ne Departamentin e Eventeve.

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE Koordinatore ne Departamentin e Eventeve. Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim, Marketing ose Gjuhe Angleze. – Të njohin shumë mirë … Me shume

RECEPSIONIST/E

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftime per vende Vakant Tirana International hotel & Conference Center, kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme: RECEPSIONIST/E Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm … Me shume

FINANCIER/E

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PUNESIMI FINANCIER/E Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: •Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Finance. •Të kenë të paktën 7 vjet experience si financiere ne kompani prestigjioze, përbën avantazh eksperienca në fushën … Me shume

Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut

Tirana International Hotel & Conference Centre Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim ose Marketing. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i … Me shume

Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut

Tirana International Hotel & Conference Centre Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim ose Marketing. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i … Me shume

Kamarier

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Pasticiere

– 2 TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE Njoftim Per Vend Pune PASTICIERE – Të kenë të paktën 3 vjet eksperience ne Restorante/ Pasticeri prestigjoze. – Të kenë aftësi shumë të mira komunikues. – Mosha deri ne 40 vjec Të … Me shume

Kamarier/e Bari dhe Restoranti

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Kamarier/e Bari dhe Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Bar/Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe … Me shume

Pastruese (Housekeeper)

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftim Per Vend Pune Pastruese (Housekeeper) Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience si pastruese, preferohet ne Hotele. – Përbën avantazh eksperienca në hotele prestigjoze. – Preferohen … Me shume

TEKNIK ELEKTRO-MEKANIK

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE NJOFTIM PER VEND PUNE TEKNIK ELEKTRO-MEKANIK Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e mesem profesional ne degen elektrike ose mekanike. – Të kenë mbi 5 vjet experience ne pozicion … Me shume

Teknik i Sistemeve Audio & Video dhe sistemeve te perkthimit.

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftime per vende Vakant Tirana International Hotel & Conference Center, kerkon te punesoje personel ne pozicionin e meposhtme: Teknik i Sistemeve Audio & Video dhe sistemeve te perkthimit. Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: … Me shume

RECEPSIONIST/E

Tirana International Hotel & Conference Centre Njoftime per vende VakantTirana International hotel & Conference Center, kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme: RECEPSIONIST/E Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm ose … Me shume

Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut.

Tirana International Hotel & Conference Centre Koordinator/e e Shitjeve dhe Marketingut Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm, Menaxhim ose Marketing. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i … Me shume

6Sicuro.it PER LA SEDE DI TIRANA CERCA TEAM LEADER & CONSULENTI DI ENERGIA ELETTRICA (ESTRA/HERACOMM/A2A)

6Sicuro.it PER LA SEDE DI TIRANA CERCA TEAM LEADER & CONSULENTI Sono iniziate le selezioni per offrire opportunità di lavoro a chi desidera lavorare in un ambiente giovane e dinamico , con possibilità di crescita professionale e ottimi guadagni. SI … Me shume

Data Entry (Plotesim te dhenash)

URGJENTE!! Kerkohen persona qe te njohin gjuhen italiane, perdorimin e internetit dhe Excel . Projekti mund te punohet nga shtepia dhe puna konsiston ne fushen e Data Entry ( Plotesim te dhenash). Kerkohen persona me eskperience ,serioz, te pergjegjshem dhe … Me shume