Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Asistent/e HR Full-time Job

1 muaj më parë Human Resources Tirana   393 views
Job Details

Job In Albania – Divizion i Burimeve Njerëzore i shoqërisë INItalian Network sh.p.k, kompani konsulence e specializuar në kërkim dhe përzgjedhjetë personelit, kërkon


Asistent/e HR

 

Kërkesat:

Profili raportondrejtpërdrejtë pranë Menaxherit të Burimeve Njerëzore, do të merret me kërkimindhe përzgjedhjen e profileve të ndryshme profesionale të kërkuara nga klientët,duke aktivizuar të gjitha kanalet e rekrutimit online dhe offline dhe dukemenaxhuar në mënyrë autonome bisedat me kandidatët.

Gjithashtu, do të duhettë mbështesë Menaxhimin e Burimeve Njerëzore në kërkim e klientëve të rinjpotencialë, nëpërmjet kontaktit direkt me kompanitë.

Kërkohet diplomë nëPsikologji, në Shkencat Sociale, ose në fusha alternative si në jurisprudencë.

Vlerësohet përvoja emëparshme në fushën e Burimeve Njerëzore.

Është themelore njohjae shkëlqyer e gjuhës italiane dhe angleze.

Punë me kohë të plotë (09:00-13:00/14:00-17:00,nga e hëna deri në premte) vendi i punës në Tiranë.

Patentë për makinë.

Për të aplikuar ju lutem dorëzoni CV-në tuaj në: [email protected]dhe [email protected]

Company Description
JOB IN ALBANIA È LA DIVISIONE DI ITALIAN NETWORK SH.P.K.
CHE SI OCCUPA DI RISORSE UMANE