shites/e

“EBC Cosmetics” shpall vende të lira pune si shitëse në dyqanet e saj.

“EBC Cosmetics”, është një zinxhir i dyqaneve me pakicë i kozmetikes dhe bukurisë në Prishtinë.
Brendet me të cilat operon “EBC Cosmetics” janë: L’Oreal Prestige, Coty Prestige, P & G, Estee Lauder, Clinique, Clarins, Shiseido and Fragrance Brands duke përfshi: Bvlgari, Issey Miyake, Jean Paul Gualtier etj.
“EBC Cosmetics” ofron qasje dhe shërbim unik ndaj konsumatorëve, stafi i trajnuar me kujdes, bota e njohur emra të njohura të markave botërore luksozve, markave ekskluzive, si dhe një gamë të gjerë të kategorive të produkteve, duke përfshirë, kozmetikë, kujdes për lëkurën, aromë, haircare etj.

Ueb faqeja jonë është:
www.ebc-company.net

Kandidatet të cilet aplikojnë për këtë pozitë duhet të posedojnë:

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:

– Të ketë aftësi të mira shitëse

– Të ketë njohuri për produktet e kozmetikës dhe grimit

– Të ketë aftësi të mira prezantuese dhe komunikative;

– Të ketë njohuri bazë mbi kompjuterin, programet si Microsoft Office;

– Të njohë rrjedhshëm gjuhen angleze.

Detyrat:

– Shitja e produkteve;

– Përcjellja e lëvizshmërisë së çmimeve dhe gjendjen e stoqeve;

– Prezantimi i produkteve tek klienti;

– Realizimi i shitjeve dhe targetave të parashtruara.

Të interesuarit të dërgojnë CV në email: [email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.