Punesim per infermieret ne Gjermani

“DEUTSCHKURS” ofron mundësi punësimi per te gjithë infermierët shqiptarë duke iu ndihmuar qe nga dokumentacioni e deri tek akomodimi ne Gjermani.
Zyrat tona gjinden ne Prishtinë,Gjilan poashtu dhe ne Tiranë.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.