Publicitet

Rreth Vend-Pune
Vend-Pune.com eshte nje nga faqet me te ndjekura ne shqiperi per punesime.
Shfletohet ne dite rreth 6,700 here, nga qindra individe brenda shqiperise.

Vizitoret
Kategoria e vizitoreve te kesaj faqeje jane individe qe kerkojne nje pune te re, ose qe kerkojne nje punesim. Pra pergjithesisht me potencial bleres te larte dhe mbi moshen 20 vjec.

Publicitet
Ne websajtin tone kemi rezervuar 2 hapesira publicitare per produktet / sherbimet tuaja.

Banner Anesor:
150×300 pixel ( shfaqet ne cdo faqe te websajtit )

Banner Kryesor:
580×90 pixel ( shfaqet ne cdo faqe ne brendesi te websajtit dhe ne fund )

te interesuarit per te bere publicitet ne kete faqe ose per te mesuar me shume jane te lutur te na kontaktojne ne:

[email protected]