Prishtine, ofroj vend pune Call agent

Kërkohen të punësohen agjente telefonike (call agents) për ofrimin e shërbimit telefonik “Hotline” në Kosovë-Prishtinë.
Kompania garanton standarde të larta profesionale, seriozitet dhe konfidencialitet.
Pagesa e ofruar tejkalon standartet e tregut, duke ju ofruar një paketë shpërblimi tepër të volitshëm.
Personat e interesuar mund të na kontaktojnë dhe të na dërgojnë CV-në e shkurtër dhe numrin e telefonit në këtë e-mail adresë: [email protected] ku ne do të ju kontaktojmë.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.