Prishtine, ofroj vend pune Banakiere dhe Krupiere

Kerkohet nje Banakiere dhe nje krupiere per te punuar ne nje Kazino ne Qytetin e Prishtines ,ne Kosove,me orar te plote,ku per vajzat nga Shqiperia sigurohet fjetja dhe ushqimi.Paga shume e kenaqshme.Per me shume Telefononi ne numrin e Kosoves;0038649150972
dhe ne Shqiperi ne Cel;00355692112102
Faleminderit.
Cel. : 0038649150972

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.