Prishtine, ofroj vend pune Agjent Shitjeje

Illyrians Shpk
Kerkon te punesoje Agjent Shitjeje per prodhime ushqimore dhe alkolike.Aplikanti duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
1. Eksperience pune minimumi 2 vjet ne pozicion te njejte;
2. Aftesi organizative te mira;
3. Aftesi te mira komunikimi;
4. I dedikuar per punen dhe , dhe te sjelli rezultate;
5. Njohjuri e mire e zones (rruget, lagjet, vendodhje te ndryshme);
6. Disponibilitet per te punuar me orar te plote.Detyrat kryesore:
• Promovon shitje nen rregullat financiare te kompanise;
• Mban kontakte te vazhdueshme me klientet;
• Rregjistron te dhenat per porosite dhe shitjet;
• Organizon dhe kontrollon vazhdimisht pikat e shitjes dhe sugjeron ide qe ndihmojne ne shtimin e shitjeve;
• Promovon produktet.
Ofrojme nje page te mire ne baze te nivelit te tregut.
Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke derguar CV-në e tyre me fotografi në adresën e e-mailit: [email protected] Ju lutemi te shenoni pozicionin e punes per te cilin aplikoni ne subjekt te mail.
Vetëm aplikantët që përmbushin kriteret e përcaktuara do të kontaktohen për intervistë.
Ju mirepresim!
Cel. : +355 696021100

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.