Perkthyes/e i gjuhes spanjolle

Kerkohet perkthyes dhe interpret i gjuhes spanjolle.

Kriteret per aplikim jane:

1.Diplome Universitare.
2.Eksperience te meparshme pune ne fushen e perkthimit ose mesimdhenies.
3.Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike.
4.Njohuri te nje gjuhe te dyte
5.Aftesi per te punuar ne grup.
6.Fleksibilitet orari.

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne:
[email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.