Motion Graphics Designer me eksperiencë Full-time Job

2 muaj më parë Marketing & Communication Tirana   1.2K views
Job Details

Përshkrimi i Punës

Jemi në kërkim të një Motion Graphics Designer për t’ju bashkuar stafit tonë kreativ. Roli i kandidatit do të jetë krijimi i videove/animacioneve dhe dizajneve grafike për promovimin e produkteve dhe shërbimeve në bashkëpunim me ekipin e marketing-ut.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Koncepton dhe krijon video, për web dhe media sociale
 • Editon video sipas kërkesave specifike
 • Krijon Gif-e dhe dizajne grafike për web dhe media sociale
 • Realizon projekte dhe detyra të caktuara grafike nga bordi Drejtues brenda deadline-ve të përcaktuara

Kualifikimet:

 • Eksperiencë si Motion Graphics Designer
 • Njohuri shumë të mira, të: 3D Motion Graphics, 3ds Max,
 • After Effecs, Abobe Premiere, Illustrator dhe Photoshop
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze dhe Italiane

Çfarë ofrojmë:

 • Projekte kreative
 • Ambient miqësor dhe inspirues
 • Paga nga më konkurrueset në treg
 • Rritje në karrierë

Mirëpresim aplikimet së bashku me një portofol të punëve tuaja në adresën e e-mail-it: [email protected]

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 12-të, Tiranë, Shqipëri

Company Description
[email protected] | www.asltechweb.com