Kosove, kërkojmë koordinatorë në qytetet: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj.

Shtëpia Botuese Botart kërkon të punësojë koordinatorë me kohë të plotë dhe të pjesshme për promocionin dhe shpërndarjen e kartave Student Club në qytetet:
Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Prishtinë, Gjilan etj.
Përparësi kanë të gjithë ata që kanë mbaruar Fakultetin Ekonomik, dega Marketing dhe Menaxhim-Biznes.
Të interesuarit duhet të dërgojnë një CV në adresat:
[email protected]
[email protected]
Redaksia do të kontaktojë vetëm personat e përzgjedhur për intervistë.
Për detaje rreth Student Club Card vizitoni www.studentclub.al
Tel. : +355 4 2222213
Cel. : +355 68 6030640

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.