Durres, ofroj vend pune Perkthyese

Kompania PESPA & ALBANIA ALUMIN ve ne dispozicion, pozicionin vakant punesimi per Perkthyese.
Kandidantja duhet te plotesoje kushtet e meposhteme:
1. Te kete mbaruar prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja , dega Frengjisht.
2. Duhet te jete foles dhe shkrues shume i mire i gjuhes Franceze.
3. Te kete njohuri te mira te programeve kompjuterike (Paketa Office)
4. Te kete eksperience pune si perkthyese mbi 2 vite.
5. Te jete e komunikueshme dhe e pergjegjshme per detyrat qe do ti caktohen.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.