Vlore, ofroj vend pune Agjent Shitje ne Terren per vegla pune

Kompania Euro Tools sh.p.k me adrese te fusha e aviacionit prane shkolles
tetevjeçare “Dhora Leka” po kerkon
nje agjent shitje me pervoje pune.
Agjenti duhet te kete eksperience ne shitje
dhe te jete me banim ne Vlore.
Te interesuarit mund te na konktojne ne nr e telefonit:
mob 068 20 97 727
Tel 042 414 314
ose te dergoni C.V ne adrese e-mail: [email protected]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.