Vlore, ofroj vend pune Agjent Imobiliar

Colombo Albania AgencyKerkojme 3 Agjent Imobiliar mosha 20 vjec (Mashkull)
Kriteret e pergjithshme:
Aftesi shume te mira komunikuese.
Aftesi shume te mira bindese.
Njohuri te mir per qytetin dhe lagjet e vlores.
I afte per te punuar i pavarur.
Te jete serioz ne pune dhe i disiplinuar.
Prioritet eksperienca ne fusha te ngjashme.Pagesa ne baz te kontratave
CV-te tuaja mund ti nisni ne adresen e email: [email protected]
Vizitoni webin tone: http://pellumbpashaj.com/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.