vende te lira pune

kompania TTEGROUP L.L.C.
kerkon te punesoj dy persona dhe ate per pozitat vijuese:

1. Inxhinier automjetesh apo inxhinier i komunikacionit rrugore (pergatitje e larte arsimore ne lemin e inxhinierise mekanike)

dhe

2. Asistente per punë administrative (pergatitje e larte arsimore nga lemi te ndryshme)

aplikantet mund ti dergojne CV-t e tyre ne e-mail:

[email protected]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.