Tirane,kerkoj pune shofer.

Kerkoj te punesohem ne si shofer per qytetin e Tiranes dhe rethinat e saj apo ndonje pune te ngjashme ne ambjentet e ndonje firme.

-Kam perfunduar arsimin e mesem te pergjithshem.
-Jam 26 vjec.
-Familjar.
-Gjuhe te huaj:Greqisht.
-Eksperience 3 vjet si shofer.

Cel: +355 (0)695311591

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.