Tirane, vende te lira anetaresie

Per transparencen, pastertine dhe qellimin patriotik, kombetar, per nje te ardhme te sigurt, per reform te vlefshme ne arsim e shkenc, ALEANCA ELITARE STUDENTORE SHQIPTARE, zgjerohet dita dites dhe merr njohje nga ambasada amerikane ne tirane, kurrikula per zhvillim pran MASH, etj…
Aleanca Elitare Studentore Shqiptare, ka marre sinjale pozitive nga Keshilli i Europes, dhe ky keshill QCA, vlereson punen e deritanishme te saj, si dhe progresin duke ofruar bursa dhe mundesi studimi e punesimi real e jo fiktiv.

Anetaresohuni ne Aleancen me te madhe ballkanike,…duke kerkuar dhe nje informacion edhe me te bollshem ne [email protected]
Behuni pjese e ndryshimeve reformuese te arsimit. Eshte koha te merrni ne dor fatin e shkences arsimit e kultures…!!!
Sepse kuotat e bursave te percaktuara nga BE jan per ne, Studentet… e jo per femijet e klaneve politike
klikoni foton për ta zmadhuar

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.