Tirane, ofroj vend pune Teknolog Ushqimor

Kerkojme nje Teknolog Ushqimor

1.Te kete mbaruar studimet universitare dhe masterin teknologji ushqimore

2.Te kete eksperienca pune te meparshme ne pozicionin ne te cilin kerkohet.

3.Te jete i komunikueshem dhe i afte per te punuar ne grup

4.Te interesuarit te dergojne nje e-mail ne adresen e -mail-it
[email protected]

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , , , . Faqeruani permalidhjen.