Tirane, ofroj vend pune operatore Call Center

Mellon Albania sh.p.k. kerkon te punesoje nje operatore Call Center me karakteristikat e meposhtme:

– te dije mire Anglisht dhe Italisht

– te kete njohuri baze ne windows, paketa office (word, excel) internet, e-mail

Koha e punes ditore eshte 8 ore nga e Hena deri te Premten.

Te interesuarat te dergojne nje CV (ne Anglisht) ne adresen e-mail te meposhtme:
[email protected]

Tel. : 042274582

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.