Tirane, ofroj vend pune Juriste

Kompania T.E.A shpk kerkon te punesoje nje Juriste e cila:

1- Duhet te kete mbaruar studimet e larta (Drejtesi) me mesatare notash mbi 8.

2- Te kete minimumi 3 vjet eksperience pune.

Te interesuarit duhet te dergojne CV me fotografi ne adresen e email-it:

[email protected]

Do te kontaktohen vetem personat qe do te njoftohen per te dhene interviste pune.

Tel. : 042250606

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , , . Faqeruani permalidhjen.