Tirane, ofroj vend pune Inxhinier

Studio Projektimi "Klodioda" sh.p.k. ne kuadrin e rritjes te aktivitetit, kerkon te punesoje nje inxhinier/e (full time). Kandidati/ja duhet te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit me mesatare mbi 8 dhe te zoteroje shume mire Autocadin dhe Anglishten. Email [email protected]

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , , . Faqeruani permalidhjen.