Tirane, ofroj vend pune Infermiere, ndihmes infermiere, biologe, teknike radiologjie

Struktura e re spitalore SALUS TIRANA, qe do te hapet se shpejti, kerkon te punesoje personel si me poshte vijon:
Infermiere, ndihmes infermiere, biologe, teknike radiologjie.
Kandidatet, pervec arsimit perkates, duhet te zoterojne shume mire gjuhen italiane.

CV me fotografi te dergohen ne adresen : [email protected] (preferohet ne gjuhen italiane)

Tel. : +355 4 2272174

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , , , , , , . Faqeruani permalidhjen.