Tirane, Ofrohen 4 Vende Pune ne Agjensine ANDE-LM

AGJENSIA ANDE-LM®
NJOFTIM PER REKRUTIM PERSONELI

Agjensia ANDE-LM®, ne plan ekspansioni te programeve te saj, kerkon te rekrutoje personel te ri per Zyren Qendrore ne Tirane.
Profilet e kerkuara jane:

Agjent Promocioni dhe Shitjesh, Departamenti i Edukimit (1 vend vakant)
Kritere:
Diplome Universitare per Marketing ose Menaxhim te Pergjithshem;Eksperience ne Shitje minimum 3 vjet (vendase);Foles dhe Perdorues i gjuhes Angleze dhe nje gjuhe Europiane (Frengjisht / Gjermanisht / Italisht / Spanjisht) ne Nivel te Avancuar;Mosha e preferuar: 27-30 vjec;Gjinia e preferuar: Mashkullore;Patente e Klasit B dhe Eksperience si Shofer minimum 1 vit.Karakteri i Preferuar: i Pergjegjshem, i Afte te punoje ne Presion e te Respektoje Kohen e Vene, Person qe punon Individualisht, I Organizuar, i Komunikueshem, i Duruar, Dinamik, i Qeshur, i Mesuar te punoje me mosha te ndryshme (3+ vjec).
Asistent Ekzekutiv dhe Rekrutues, Departamenti i Punesimit (1 vend vakant)
Kritere:
Diplome Universitare per Psikologji ose Menaxhim te Pergjithshem;Eksperience ne Rekrutim dhe Burime Njerezore minimumi 1 vit (vendase);Foles dhe Perdorues i gjuhes Angleze ne Nivel te Avancuar dhe nje gjuhe Europiane (Frengjisht / Gjermanisht / Italisht) ne Nivel Mbi-Mesatar;Mosha e preferuar: 28-33 vjec;Gjinia e preferuar: Femer;Perdorues Kompjuteri ne Nivel te Avancuar, sidomos per Programet Word; Excel; Internet; Outlook; Powerpoint; Database Access (te agjensise); dhe shkrim ne tastier;Doreshkrim i Qarte dhe i Bukur dhe Aftesi per te Shkruar ne format Biznesi;Karakteri i Preferuar: i Pergjegjshem, i Afte te Respektoje Kohen e Vene dhe Rregulloren e Intervistave dhe Aplikimeve, Intuitiv, Person qe punon Individualisht, i Komunikueshem, i Duruar, i Maturuar, Serioz ne Pune dhe ne Marredhenien me Njerezit.
Operator dhe Asistent Zyre, Departamenti i Edukimit dhe i Punesimit (2 vende vakante)
Kritere:
Shkolle e Mesme e Perfunduar;Eksperience ne Pune Zyre minimumi 1 vit (vendase);Foles dhe Perdorues i gjuhes Angleze ne Nivel Mbi-Mesatar;Mosha e preferuar: 24-27 vjec;Perdorues Kompjuteri ne Nivel te Avancuar, sidomos per Programet Word; Excel; Internet dhe shkrim ne tastier;Doreshkrim i Qarte dhe i Bukur;Karakteri i Preferuar: i Pergjegjshem, i Afte te Respektoje Kohen e Vene, Person qe punon Individualisht, i Organizuar, i Komunikueshem, i Duruar, Dinamik, i Qeshur, Serioz ne Pune dhe ne Marredhenien me Njerezit.
Personat e Interesuar mund te dergojne nje CV me Foto dhe nje Leter Motivimi ne Shqip ne adresen [email protected] brenda dates 22 Korrik 2011 me Subjektin "Vende Pune ne ANDE-LM®".

V.O: vetem personat e selektuar per interviste do te njoftohen.

Ju falenderojme per interesin dhe mirepresim kandidaturat tuaja!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.