Tirane, kerkohen vajza tereni

Kerkoj vajza tereni te jene te shkathta
Mosha 18-20 vjece te kene eksperjence pune ne kete fushe
paga e kenaqme
Cel. : +355685651132/+355697221440

Ky zë u postua te Uncategorized dhe u etiketua si , , , . Faqeruani permalidhjen.