Tag Archives: Zvicer,

Dua të punësohem kujdestare fëmijësh në Zvicër

Dua të punesohem kujdestare fëmijësh në Zvicer , kam eksperience pune per femijet e çdo moshe . Gjithashtu jam e kujdesshme per mirembajtjen e shtepise . Te interesuarit , kontakt : “[email protected]

Zvicer, Kérkojm kujdestarse pér femijé né Zvicer 3 muaj

Kérkojm kujdestarse pér femijé né Zvicer urgjent mundésisht 20 deri ne 30 vjeqare té interesuarit na shkruani ne email [email protected]

Zvicer, Kérkojm kujdestarse pér femijé né Zvicer 3 muaj

Kérkojm kujdestarse pér femijé né Zvicer urgjent mundésisht 20 deri ne 30 vjeqare té interesuarit na shkruani ne email [email protected]

Zvicer, ofroj vend pune au-pair/babysitter

Familje kerkon nje vajze nga Tirana qe ka deshire te beje nje eksperience 3 mujore (prill-qershor 2012) ne Zvicer si au-pair/babysitter, per dy femije 3 dhe 5 vjec. Kushtet e paga jane shume te mira, ne qender te nje qyteti … Me shume

Zvicer, kerkojme kujdestare per femijen nga Shqiperia apo Maqedonija

une dhe gruja punoim e ekem nje fmi dhe kerkoj nje puntore nga shqipria apo maqodonija per tu kujdesur per fmiun tim 2vjeqar dhe pun shtepije por te jet nga mosha 30 deri 50 vjeqare qe din te koideset per … Me shume