Tag Archives: Vlore

Vlore, kerkohet Freelancer omega

réplica de relojes Omega réplica de relojes Cartieromega relojes | rolex relojes | omega relojes omega language: Deutsch Français italiano [url=http://es.besttvbrands.co] [img]http://es. Tel. : omega Cel. : omega

Vlore, Ofroj vend pune – Marketing dhe Reklama

Studjo Stabilo kerkon te punesoje te rinj dhe te reja te cilet kane deshire te punojne ne fushen e marketingut dhe te reklames, edhe pa pasur eksperience pune te meparshme ne kete fushe. Kushte pune optimale, page e kenaqshme, orar … Me shume

Vlore, ofroj vend pune part time

Studjo Stabilo kerkon te punesoje te rinj dhe te reja te cilet kane deshire te punojne ne fushen e marketingut dhe te reklames, edhe pa pasur eksperience pune te meparshme ne kete fushe. Kushte pune optimale, page e kenaqshme, orar … Me shume

Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM TE SHPEJT KOMPANIA INTERNATIONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB 4 ELEMENTS ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIRE DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER . … Me shume

Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM TE SHPEJT KOMPANIA INTERNATIONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB 4 ELEMENTS ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIRE DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER . … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjent Imobiliar

Colombo Albania AgencyKerkojme 3 Agjent Imobiliar mosha 20 vjec (Mashkull) Kriteret e pergjithshme: Aftesi shume te mira komunikuese. Aftesi shume te mira bindese. Njohuri te mir per qytetin dhe lagjet e vlores. I afte per te punuar i pavarur. Te … Me shume

Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM TE SHPEJT KOMPANIA INTERNATIONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB 4 ELEMENTS ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIRE DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER . … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Punonjese Biletarie

Agjensia Euroferries SH.P.K kerkon punonjese qe: – TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA KOMUNIKUESE & BINDESE – TE NJOHE MIRE PROGRAMET BAZE TE KOMPJUTERIT – TE ZOTEROJE GJUHEN ANGLEZE & ITALIANE – MUNDESISHT TE KETE MBARUAR SHKOLLEN PER BISNES OSE … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Punonjese Biletarie

Agjensia Euroferries SH.P.K kerkon punonjese qe: – TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA KOMUNIKUESE & BINDESE – TE NJOHE MIRE PROGRAMET BAZE TE KOMPJUTERIT – TE ZOTEROJE GJUHEN ANGLEZE & ITALIANE – MUNDESISHT TE KETE MBARUAR SHKOLLEN PER BISNES OSE … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Agjente Imobiliare

Colombo Albania AgencyKerkojme Agjent/e mosha 30-35 vjece (Femer) Kriteret e pergjithshme: Aftesi shume te mira komunikuese. Aftesi shume te mira bindese. Njohuri te mir per qytetin dhe lagjet e vlores. I,e afte per te punuar e pavarur. Te jete serioz/e … Me shume

Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM TE SHPEJT KOMPANIA INTERNATIONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB 4 ELEMENTS ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIRE DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER . … Me shume

Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM TE SHPEJT KOMPANIA INTERNATIONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB 4 ELEMENTS ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIRE DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER . … Me shume

Vlore, ofroj vend pune telework Perkthyes per filma anglisht-shqip.

Kërkojmë përkthyes për filma anglisht-shqip. 1) Të kenë eksperiencë në përkthimin e filmave. 2) Gjatë përkthimit të ketë sa më pak gabime drejtshkrimore dhe të përdoret gjuha letrare. 3) Të përdoren shkronjat Ë, ë dhe Ç, ç. 4) Përkthimin të … Me shume

Vlore, ofroj vend pune

Mundesia juaj eshte kjo. Kerkoni nje pune me orar te lire, qe per nje periudhe 45 ditore tju siguroje te ardhura te kenaqshme. Gjithashtu ofrohet mundesia per bashkepunime te tjera te metejshme ne te ardhmen. Kerkohen dy punonjese (femra) per … Me shume

Vlore, ofroj vend pune “Agjent Shitjesh” per shitje pjeseve te kembimit te automjeteve

Njoftim ! ASHP ne bashkepunim me nje kompani lider në tregun shqiptar për shitjen e pjesëve të këmbimit të automjeteve, kërkon kandidatë për pozicionin “Agjent Shitjesh” për zonën e Vlores me qellim sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve … Me shume

Vlore, ofroj vend pune “Agjent Shitjesh” per shitje pjeseve te kembimit te automjeteve

Njoftim ! ASHP ne bashkepunim me nje kompani lider në tregun shqiptar për shitjen e pjesëve të këmbimit të automjeteve, kërkon kandidatë për pozicionin “Agjent Shitjesh” për zonën e Vlores me qellim sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve … Me shume

Night Club 4Elements, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

PAGA DERI NE 1100 EURO NE MUAJ KONTRAT PUNE ME PROCEDUR SHUM TE SHPEJT KOMPANIA INTERNATJONAL ALBANIA SHPK NIGHT CLUB 4 ELEMENTS ME DEGE NE DISA NGA ZONAT URBANE DHE TURISTIKE NE SHQIPERI PERFSHIR DHE TIRANEN KERKON VAJZA PER . … Me shume

Vlore, ofroj vend pune Menaxhere

Kompleksi IKEA Vlore qe ndodhet ne Lagjia “Pavaresia” ish Ekspozita. kerkon te punesoje Menaxhere (femer) mosha 30 – 40 vjec Te interesuarat duhet te plotesojne kriteret e meposhteme : 1. te dije shume mire programet baze te kompjuterit2. te kete … Me shume

Night Club 4Elemens, kerkon staf per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore

Night Club 4Elemens ofron vende pune per: 1) Balerina 2) Kamariere 3) Hostes per deget e saj ne Tirane, Sarande, Vlore Pagesa shume e kenaqshme Fillon nga 500.000 per ato qe jan Jo profesjoniste deri ne 1.000.000 Lek per Profesjonistet … Me shume

VLORE, kerkohet PERFAQSUES TREGETAR

TOTO’S CAFFE, Kompani Italo-Shqiptare e cila merret me perpunimin dhe shitjen e kafes ekspres prej 10 vjetesh, kerkon te vendose perfaqesues tregetar ekskluziv, per rrethet; Shkoder-Lezhe-Lac, Durres, Fier, Vlore, Tepelene-Gjirokaster, Burrel-Peshkopi,te cilet te plotesojne keto kritere: -Te jene nga mosha … Me shume