Tag Archives: vende

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, kerkohet MENAXHERE SHITJESHTirane, ofroj vend pune Ndihmes EkonomisteTirane, ofroj vend pune KasiereTirane, ofroj vend pune Menaxher/Pergjegjes/MagazinierTirane, ofroj vend pune Software EngineeringTirane, ofroj vend pune Prezantuese MobiljeshTirane, ofroj vend pune JURIST / JURISTETirane, ofroj vend pune edukatore kopështi dhe çerdheTirane, … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Durres, ofroj vend pune ShiteseTirane, ofroj vend pune JAVA DeveloperTirane, ofroj vend pune Teknik per pajisje elektronike, fotokopje, printer etj.Tirane, ofroj vend pune Experienced Sales PersonTirane, ofroj vend pune Jurist/eTirane, ofroj vend pune estetiste.masazhatore.recepcionisteTirane, ofroj vend pune Marangoz per prodhim … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Durres, ofroj vend pune ShiteseTirane, ofroj vend pune JAVA DeveloperTirane, ofroj vend pune Teknik per pajisje elektronike, fotokopje, printer etj.Tirane, ofroj vend pune Experienced Sales PersonTirane, ofroj vend pune Jurist/eTirane, ofroj vend pune estetiste.masazhatore.recepcionisteTirane, ofroj vend pune Marangoz per prodhim … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Durres, ofroj vend pune ShiteseTirane, ofroj vend pune JAVA DeveloperTirane, ofroj vend pune Teknik per pajisje elektronike, fotokopje, printer etj.Tirane, ofroj vend pune Experienced Sales PersonTirane, ofroj vend pune Jurist/eTirane, ofroj vend pune estetiste.masazhatore.recepcionisteTirane, ofroj vend pune Marangoz per prodhim … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Durres, ofroj vend pune ShiteseTirane, ofroj vend pune JAVA DeveloperTirane, ofroj vend pune Teknik per pajisje elektronike, fotokopje, printer etj.Tirane, ofroj vend pune Experienced Sales PersonTirane, ofroj vend pune Jurist/eTirane, ofroj vend pune estetiste.masazhatore.recepcionisteTirane, ofroj vend pune Marangoz per prodhim … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Durres, ofroj vend pune ShiteseTirane, ofroj vend pune JAVA DeveloperTirane, ofroj vend pune Teknik per pajisje elektronike, fotokopje, printer etj.Tirane, ofroj vend pune Experienced Sales PersonTirane, ofroj vend pune Jurist/eTirane, ofroj vend pune estetiste.masazhatore.recepcionisteTirane, ofroj vend pune Marangoz per prodhim … Me shume

Tirane, ofroj 2 vende pune Full Time: menaxher/e te pergjithshem dhe operator/e biletarie, paga 50,000 Leke +

Kalemi Travel kerkon te punesoje 2 persona Full Time prane deges ne Tirane nje menaxher/e te pergjithshem dhe nje operator/e biletarie. Pagesa duke filluar nga 50,000 Leke ne muaj + sigurimet shoqerore + bonuse gjate muajit! Kriteret per menaxherin e … Me shume

Tirane, ofroj 2 vende pune Full Time: menaxher/e te pergjithshem dhe operator/e biletarie, paga 50,000 Leke +

Kalemi Travel kerkon te punesoje 2 persona Full Time prane deges ne Tirane nje menaxher/e te pergjithshem dhe nje operator/e biletarie. Pagesa duke filluar nga 50,000 Leke ne muaj + sigurimet shoqerore + bonuse gjate muajit! Kriteret per menaxherin e … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Office ManagerShqiperi, ofroj vend pune Punonjes SherbimiTirane, ofroj vend pune Konsulent financiarTirane, ofroj vend pune Inxhinier/e Mekanik/eTirane, ofroj vend pune PHP DeveloperTirane, ofroj vend pune Punonjese MarketiTirane, ofroj vend pune RrobaqepeseTirane, ofroj vend pune FarmacistTirane, ofroj … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Office ManagerShqiperi, ofroj vend pune Punonjes SherbimiTirane, ofroj vend pune Konsulent financiarTirane, ofroj vend pune Inxhinier/e Mekanik/eTirane, ofroj vend pune PHP DeveloperTirane, ofroj vend pune Punonjese MarketiTirane, ofroj vend pune RrobaqepeseTirane, ofroj vend pune FarmacistTirane, ofroj … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Office ManagerShqiperi, ofroj vend pune Punonjes SherbimiTirane, ofroj vend pune Konsulent financiarTirane, ofroj vend pune Inxhinier/e Mekanik/eTirane, ofroj vend pune PHP DeveloperTirane, ofroj vend pune Punonjese MarketiTirane, ofroj vend pune RrobaqepeseTirane, ofroj vend pune FarmacistTirane, ofroj … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Tirane, ofroj vend pune Office ManagerShqiperi, ofroj vend pune Punonjes SherbimiTirane, ofroj vend pune Konsulent financiarTirane, ofroj vend pune Inxhinier/e Mekanik/eTirane, ofroj vend pune PHP DeveloperTirane, ofroj vend pune Punonjese MarketiTirane, ofroj vend pune RrobaqepeseTirane, ofroj vend pune FarmacistTirane, ofroj … Me shume

Lista – vende pune vakante ne fusha te ndryshme

Korce, ofroj vend pune Area ManagerDurres, ofroj vend pune Mesuese e gjuhes gjermaneDurres, ofroj vend pune edukatoreTirane, ofroj vend pune Agjent shitjeshTirane, ofroj vend pune kasiere dhe shiteseTirane, ofroj vend pune Mjek/Mjeke StomatologTirane, ofroj vend pune Shef FinanceTirane, ofroj vend … Me shume