Tag Archives: UPT

Tirane, ofrohet Kurse per lendet e Universitetin Politeknik me pedagog e UPT

Kurse per Universitetin Politeknik me pedagoge te UPT Teori sinjali Perpunim numerik sinjali Automatizim Elementet e elektronikes Sistemet e Elektronikes Elektroteknike 1.2.3 Teori Fushe Kontroll automatik Analize matematike 1.2.3 Algjeber dhe gjeometri Fizike 1.2.3, Fizik Teknike Mekanike e Aplikuar Vizatim … Me shume

Tirane, ofrohet Kurse per lendet e Universitetin Politeknik me pedagog e UPT

Kurse per Universitetin Politeknik me pedagoge te UPT Teori sinjali Perpunim numerik sinjali Automatizim Elementet e elektronikes Sistemet e Elektronikes Elektroteknike 1.2.3 Teori Fushe Kontroll automatik Analize matematike 1.2.3 Algjeber dhe gjeometri Fizike 1.2.3, Fizik Teknike Mekanike e Aplikuar Vizatim … Me shume