Tag Archives: Topograf

ofrohet post pune per inxhinier gjeodet (topograf)

“TOWER” shpk ka hapur intervistat e punes per inxhinieret gjeodet (topografe) me njohuri te mira ne AutoCAD dhe GIS. Te interesuarit te dergojne CV dhe nje leter motivimi ne adresen elektronike [email protected] me titull: Aplikim per postin Gjeodet (Topograf)

Kerkohet Topograf me Eksperience Pune

Kerkohet Inxinier Gjeoded (Topograf) per punime ne infrastrukture rrugore, i cili duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: 1. Te jete diplomuar prane Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, dega Gjeodezi, i pajisur me diplome sipas sistemit te vjeter (5 vjecar) ose … Me shume

Kerkohet Topograf me Eksperience Pune

Kerkohet Inxinier Gjeoded (Topograf) per punime ne infrastrukture rrugore, i cili duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: 1. Te jete diplomuar prane Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, dega Gjeodezi, i pajisur me diplome sipas sistemit te vjeter (5 vjecar) ose … Me shume

Kerkohet Topograf me Eksperience Pune

Kerkohet Inxinier Gjeoded (Topograf) per punime ne infrastrukture rrugore, i cili duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: 1. Te jete diplomuar prane Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, dega Gjeodezi, i pajisur me diplome sipas sistemit te vjeter (5 vjecar) ose … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Drejtues Teknik TOPOGRAF Me Licence

Shoqeria SIRIUS SH.A kerkon nje Drejtues teknik TOPOGRAF me licence. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen me poshte: E-mail: [email protected] tel. +35544 30 83 23 Rruga: “Ismail Qemali”, Pallati Abissnet, Tirane

Tirane, ofroj vend pune Inxhinjer Topograf ose Urbanist

Cel. : +355674063999

Tirane, ofroj vend pune part time Inxhinier Topograf

Kerkojme te punesojme Inxhinier Topograf me license per Mbikqyrje punimesh qe te zoteroje zerin NS-18 ( Punime topogjeodezike). Per me teper informacion na kontaktoni ne nr 0665509766. Faleminderit Cel. : 0665509766 Cel. : 0665509766

Ofroj vend pune Inxhinier Topograf.

KONTAKT sh.p.k. kerkon te punesoje nje Inxhinier topograf qe te permbushe kriteret si me poshte pershkruar: 1. Te kete mbaruar studimet e larta ne Gjeodezi. 2. Te kete aftesi te mira analitike. 3. Te kete minimalisht 2 vjet eksperience pune … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Topograf

Shoqeria C&S Construction shpk kerkon te punesoj nje Topograf.Objekti i Veprimtaris ndertim Hec-i ne Qytetin e Librazhdit.Te kete eksperienc pune. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-maili [email protected] Tel. : 2222540

ofroj vend pune Inxhiner Topograf

Shoqeria "C&S Construction" sh.p.k. kerkon te punesoje nje Inxhinier Topograf, i cili te kete njohuri dhe aftesi te mira ne perdorimin e teodolitit. Te interesuarit te kontaktojne ne Tel. 04 2222 540, ose te dergojne CV ne adresen e email-it … Me shume

ofroj vend pune Teknik Topograf

Shoqeria "C&S Construction" sh.p.k. kerkon te punesoje nje Teknik Topograf, i cili te kete njohuri dhe aftesi te mira ne perdorimin e teodolitit. Te interesuarit te kontaktojne ne Tel. 04 2222 540, ose te dergojne CV ne adresen e email-it … Me shume

Nje jurist dhe Topograf

Albania Wind sh.p.k kerkon te punsoje: Nje jurist dhe Topograf -Me eksperience pune -Te zoteroje gjuhen italiane dhe Angleze