Tag Archives: Sociale

Tirane, ofroj vend pune Punonjese sociale

“INTEGRAL” Bulgarian/British company, is looking for an education consultant for their office in Tirana. We are looking for an experienced and committed person. Following skills: Excellent English and IT skills essential. Organised and good attention to detail. Goos people skills … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, ofroj vende pune:edukatore, kujdestare femijesh, infermiere, pune sociale

Agjensia e Punesimit ne Germany, Austri, Zvicer per te Rinjte. Agjensia Jone ofron pune jashte vendit ne shtetet Gjermani,Austri,Zvicer, ne deget: -Kujdestare femijesh ( 18-24 vjece ) -Pune sociale ( 18-24 vjece ) -Mjek-infermiere ( 23-35 vjece ) -Edukatore kopeshti … Me shume

Tirane, kerkohet PEDAGOGE TE SHKENCAVE SOCIALE DHE EDUKIMIT

Kerkohen Pedagoge Profesioniste mbi hartimin e Trajnimeve dhe Kualifikimeve ne lendet e poshteshenuara: – Lende Mesimore: Trashegimi Kulturore, Cikli Fillor, Parashkollor etj. – Edukim: Edukim Muzikor, Edukim Figurativ, Edukim Fizik – Shkenca Sociale: Filozofi, Sociologji1. – Pedagoget duhet te kene … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time shkenca sociale / psikologji

Kerkojme nje vazje te profilit te shkencave sociale, ose psikologji Preferohet te jete e diplomuar, por mund te merren ne konsiderate edhe aplikimet e personave qe vazhdojne ndjekin studimet. Orari eshte part time Personat e interesuar te cojne cv me … Me shume

Ofrohen vende pune Infiermeri, Farmacist, Pune Sociale per jashte shtetit

Agjensia e punesimit International Employment Agency ofron vende te lira pune ne pozicionin e: *Infiermeri_______________________________Angli,It a li,Kanada,Gjermani. *Farmacist_______________________________Kanada. *Pune Sociale____________________________Hollande,Belgji ke,Kanada. Per informacione te metejshme jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen @ e-mail [email protected]

Malesi e Madhe, ofroj vend pune Animatore Sociale

Shoqata Internacionale per Solidaritetin (SHIS) është një organizatë , pa qëllime fitimi, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët. Ne bahkepunim me MAE NORD 9201/AVSI/ALB projekt i financuar nga Cooperazione Italiana. Ne kete … Me shume

Malesi e Madhe, ofroj vend pune Animatore Sociale

Shoqata Internacionale per Solidaritetin (SHIS) është një organizatë , pa qëllime fitimi, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët. Ne bahkepunim me MAE NORD 9201/AVSI/ALB projekt i financuar nga Cooperazione Italiana. Ne kete … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Psikologe dhe Punonjese Sociale

"Qendra per nje Vizion Bashkekohor RRom" kerkon te punesoje me kohe te pjesshme nje Psikologe, e cila te kete mbi tre vjet eksperience pune prane nje OJF-je dhe te njohe mire problematikat e Komunitetit Rrom. "Qendra per nje Vizion Bashkekohor … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punonjese sociale me grate

PROFILI I POZICIONIT PER PUNONJËSE SOCIALE ME GRATË Pozicioni: Punonjëse sociale me gratë në projektin WRAJFT Punonjësi raporton tek: Manaxherja e projektit WRAJFT Qëllimi i pozicionit: Punonjësja sociale është përgjegjëse për zbatimin e ndërhyrjes me grupet e grave në zonën … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Punonjese sociale me grate

PROFILI I POZICIONIT PER PUNONJËSE SOCIALE ME GRATË Pozicioni: Punonjëse sociale me gratë në projektin WRAJFT Punonjësi raporton tek: Manaxherja e projektit WRAJFT Qëllimi i pozicionit: Punonjësja sociale është përgjegjëse për zbatimin e ndërhyrjes me grupet e grave në zonën … Me shume

Tirane, kerkohet petagoge per Shkenca Sociale dhe mathcad

Eureka center kerkon petagoge per Shkenca Sociale dhe mathcad email:[email protected] cel:0693414265

Tirane, ofroj vend pune Punonjese Sociale

Kerkohet Punonjese Sociale e Diplomuar per Shkenca Sociale,Psikologji, Marredhenie Publike apo Diplomaci per Pozicionin e Asistentes se Zyres dhe Marredhenieve me Publikun. Kandidatet duhet te jene femra, te moshes 21-40 vjec, te Diplomuara me Diplome te Fakulteteve qe i pershtaten … Me shume