Tag Archives: Shofer

Puntor shtepie

kerkoj puntor/e shtepie, vil, ndodhet te ambasada amerikane, punonjesit duhet t jen mbi 25 vjec, te dine te gatuajn ose shofer ose pastrues. Paga vijon nga 300 deri ne 500 mij leke te vjetra ne muaj, orari i punes 8 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Shofer

TransGroup, kerkon te punesoje urgjentisht: 5 Shofere Kerkesa per kandidatet: – Të jetë i pajisur me dëshmi për drejtim automjeti – Të jetë i shkathët dhe me aftesi shume te mira komunikuese – Mosha e preferueshme: 20-35 vjec Per te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune part time Shofer

TransGroup, kerkon te punesoje urgjentisht: 5 Shofere Kerkesa per kandidatet: – Të jetë i pajisur me dëshmi për drejtim automjeti – Të jetë i shkathët dhe me aftesi shume te mira komunikuese – Mosha e preferueshme: 20-35 vjec Per te … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shofer

BIG BITE Kerkon: SHOFER -Te jete fleksibel ne orare; -Te disponoje patente Klasi B,C,D. Jeni te lutur te kontaktoni ne Nr e tel 0692061444, ose te paraqiteni prane Zyrave ne Adrese: Rruga Elbasanit, prane Ambasades Amerikane, Tirane. Faleminderit! Cel. : … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shofer

BIG BITE Kerkon: SHOFER -Te jete fleksibel ne orare; -Te disponoje patente Klasi B,C,D. Jeni te lutur te kontaktoni ne Nr e tel 0692061444, ose te paraqiteni prane Zyrave ne Adrese: Rruga Elbasanit, prane Ambasades Amerikane, Tirane. Faleminderit! Cel. : … Me shume

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi, paga 1500 $/Muaj

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga 1500 $/Muaj) Titulli: Shofer Taxi (m/f) Vendodhja: Abu Dhabi Pagesa: $700 deri 1500 $ neto/muaj plus bakshisheBenefite: Akomodimi falasTransport falasBakshishe30 dite leje te pagueshme.Siguracion Mjekesor.Licensimi me patente te Lindjes se Mesme (Abu Dhabi)Kritere: Te jete … Me shume

Durres, ofroj vend pune Shofer dhe shperndarje te porosive te klienteve

Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj kerkon te punesoje kryesisht si shofer dhe motorrist per shperndarje si dhe ne raste nevoje per pune te ndryshme ne magazine si … Me shume

Durres, ofroj vend pune Shofer dhe shperndarje te porosive te klienteve

Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj kerkon te punesoje kryesisht si shofer dhe motorrist per shperndarje si dhe ne raste nevoje per pune te ndryshme ne magazine si … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shofer e agjentshitje ne trege

Kerkohet Shofer qe te kryej edhe detyren e Agjentit shitjes ne tregun e Tiranes ,mosha nga 20 deri 30 vjec . e-maili . [email protected] Cel. : 0682057200

Tirane, ofroj vend pune Shofer e agjentshitje ne trege

Kerkohet Shofer qe te kryej edhe detyren e Agjentit shitjes ne tregun e Tiranes ,mosha nga 20 deri 30 vjec . e-maili . [email protected] Cel. : 0682057200

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi, paga 1500 $/Muaj

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga 1500 $/Muaj) Titulli: Shofer Taxi (m/f) Vendodhja: Abu Dhabi Pagesa: $700 deri 1500 $ neto/muaj plus bakshisheBenefite: Akomodimi falasTransport falasBakshishe30 dite leje te pagueshme.Siguracion Mjekesor.Licensimi me patente te Lindjes se Mesme (Abu Dhabi)Kritere: Te jete … Me shume

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi, paga 1500 $/Muaj

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga 1500 $/Muaj) Titulli: Shofer Taxi (m/f) Vendodhja: Abu Dhabi Pagesa: $700 deri 1500 $ neto/muaj plus bakshisheBenefite: Akomodimi falasTransport falasBakshishe30 dite leje te pagueshme.Siguracion Mjekesor.Licensimi me patente te Lindjes se Mesme (Abu Dhabi)Kritere: Te jete … Me shume

Tirane, ofrohet shofer

Kerkoj te punesohem si shofer transporti, disponoj leje drejtimi (klasi de).Kam eksperience pune 15 vjecare,Jam i gatshem edhe per transport nderkombetar. Cel. : 0672166499 Cel. : 0672166499

Fier, ofroj vend pune menaxher+ shofer shites me fugon

Afrohet pune menazher shitje , te kete njohuri mbi tregun dhe distributimin e produkteve te ndryshme ushqimore, te kete aftesin te sherbeje klienteles ekzistuese,dhe te rite ate, te dije te punoje ne grup dhe dhe te drejtoje ate, te kete … Me shume

Fier, ofroj vend pune menaxher+ shofer shites me fugon

Afrohet pune menazher shitje , te kete njohuri mbi tregun dhe distributimin e produkteve te ndryshme ushqimore, te kete aftesin te sherbeje klienteles ekzistuese,dhe te rite ate, te dije te punoje ne grup dhe dhe te drejtoje ate, te kete … Me shume

Tirane, ofroj vend pune shofer

Kerkohet nje shofer me mjetin e tije,shpenzimet e mjetit paguhen nga firma +rroge. te interesuarit te kontaktojne ne email:[email protected]

Fier, ofroj vend pune shofer shites me fugon

Ofroj vend pune per shofer shites ne qytetin e Fierit me fugon 1.5 ton,personat e interesuar duhet te kene pervoje pune ne shperndarje te produkteve ushqimore,te jene korekte dhe te pa angazhuar ne pune te dyta.Te jene banor ne qytetin … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Shofer

Furre Buke ‘Elinikon’kerkon te punesoje: SHOFER me orar te plotemosha 20-35 vjecgjuhe e huaj perben avantazhna kontaktoni ne cel: 0697766181 Cel. : 0697766181

Tirane, ofroj vend pune SHOFER

Furre buke kerkon te punesoje :Shoferte disponoje patente. mosha 25-35 vjec. dergoni cv-ne tuaj ne: [email protected] tel: 0694097991 Cel. : 0694097991

Tirane, kerkoj shofer

Zona/Rruga : DEMOKRACIA LAGJIA 6 BATHORE KERKOJ NJE SHOFER PER TE TRANSPORTUAR FEMIJET E KOPSHTIT NE ZONEN E BATHORES RR.DEMOKRACIA LAGJIA 6. ORARI: MBLEDHJA E FEMIJEVE 08:00 DHE SHPERNDARJA NE 13.PAGA 25,000LEK NE MUAJ. Cel. : 068 57 72 075