Tag Archives: Puntor

Tirane, ofroj vend pune KERKOJ PUNTOR MAGAZINE

KERKOJ PUNTOR MAGAZINE NE NJE PIK MATERIALE NDERTIMI TE DIJE TE PERDOR PIRUNIN TE JETE KORREKT DHE I SAKTE NE MARDHENIE ME KLIENTET ORARI PUNES 07:00-17:00 DITA DIELEN DERI NE OREN 16:00 MUAJT E VERES NDERSA DIMRIT 07:00 – 16:00 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune KERKOJ PUNTOR MAGAZINE

KERKOJ PUNTOR MAGAZINE NE NJE PIK MATERIALE NDERTIMI TE DIJE TE PERDOR PIRUNIN TE JETE KORREKT DHE I SAKTE NE MARDHENIE ME KLIENTET ORARI PUNES 07:00-17:00 DITA DIELEN DERI NE OREN 16:00 MUAJT E VERES NDERSA DIMRIT 07:00 – 16:00 … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Puntor

Firma Medi-Tel sh.p.k me seli ne Rr, Qemal Stafa Nr, 51 Tirane. Kerkon te punetore te ndryshem per mbetjet spitalore, te interesuar duhet te kene patente, mosha 20 – 30 vjec.. te interesuarit te kontaktojne ne numrin e lartepermendur, ose … Me shume

Tirane, ofroj vend pune Pun

Albania Reklama eshte nje kompani qe operon ne prodhim dhe zbatim reklamash. Ne merremi me ndertimin e strategjive te komunikimit ne marketing si edhe ne ndertimin e imazheve dhe prodhimin e objekteve dhe artikujve te reklamimit. Aktualisht jemi duke kerkuar … Me shume

Puntor montimi

Adi Professional Shpk kerkon punetor montimi. Mosha nga 25 deri ne 30 vjeç. Te dije te saldoje.