Tag Archives: PUNESIMI

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI SALES STAFF (F) / MARKETING & PROMOTION MODEL’S (F), NË U.A.E (Dubai & Abu Dhabi),QATAR

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI STAFF of HOTEL’s/RESTAURANT’s/PUB,CLUB’s & BAR’s / Contract Catering në Lindjen e Mesme

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Agjenci Rekrutimi & Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron SHËRBIME REKRUTIM – PUNËSIMI në United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Kingdom of Saudi Arabia (Riyadh), Oman (Muscat), Bahrain (Manama), Kuwait (City), Egypt … Me shume

OFERTE PUNESIMI !! KERKOHET VETERINER Me arsim te larte dhe me eksperience pune per nje Ferme me dhi Alpine me regjim stallor Petrele – Tirane

OFERTE PUNESIMI !! KERKOHET VETERINER Me arsim te larte dhe me eksperience pune, per nje Ferme me dhi Alpine me regjim stallor Petrele – Tirane Kontakt:

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI HOSTESS & WAITRESS në 5* HOTEL UAE (Dubai & Abu Dhabi), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Oman (Muscat), , Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es Supervisor, Lounge Hostess’es, Restaurant … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI HOSTESS & WAITRESS në 5* HOTEL UAE (Dubai & Abu Dhabi), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Oman (Muscat), , Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es Supervisor, Lounge Hostess’es, Restaurant … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI HOSTESS & WAITRESS në 5* HOTEL UAE (Dubai & Abu Dhabi), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Oman (Muscat), , Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es Supervisor, Lounge Hostess’es, Restaurant … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Bartender’s & Chef’s”Nëse jeni në kërkim të … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITER / WAITRESS” në UAE (Dubai & Abu Dhabi), QATAR (Doha), Oman, Bahrain.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Bartender’s & Chef’s”Nëse jeni në kërkim të … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITER / WAITRESS” në UAE (Dubai & Abu Dhabi), QATAR (Doha), Oman, Bahrain.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es & … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “BARTENDER’s & CHEF’s”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Bartender’s & Chef’s”Nëse jeni në kërkim të … Me shume

OFERTE PUNESIMI !! KERKOHET VETERINER. Me arsim te larte dhe me eksperience pune per nje Ferme me dhi Alpine me regjim stallor Petrele – Tirane

OFERTE PUNESIMI !! KERKOHET VETERINER. Me arsim te larte dhe me eksperience pune, per nje Ferme me dhi Alpine me regjim stallor Petrele – Tirane Kontakt:

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “HOSTESS & WAITER / WAITRESS” në U.A.E (Dubai), QATAR (Doha), Oman, Bahrain, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Punësimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Kuwait (City), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Hostess’es & Waiter’s / Waitress’es”Nëse … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “Night Auditor, Sales Executive, Chief Steward, Laundry Supervisor”, NË QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Qatar (Doha).• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;· Night Auditor QR 1,600 TO 2,000 based on experience· Sales Executive QR 3,000 TO 4,000 based on experience· … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “Night Auditor, Sales Executive, Chief Steward, Laundry Supervisor”, NË QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Qatar (Doha).• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;· Night Auditor QR 1,600 TO 2,000 based on experience· Sales Executive QR 3,000 TO 4,000 based on experience· … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “Night Auditor, Sales Executive, Chief Steward, Laundry Supervisor”, NË QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Qatar (Doha).• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;· Night Auditor QR 1,600 TO 2,000 based on experience· Sales Executive QR 3,000 TO 4,000 based on experience· … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “Front Desk Officer’s, Front Office Supervisor’s, Guest Service Agent’s”, NË QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Qatar (Doha)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;Front Desk Officer’s => Paga ; 3.500 QAR = 900$ neto/muaj Front Office Supervisor’s => Paga ; 4.000 QAR … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “5* HOTEL RECEPTIONIST”, NË U.A.E (Dubai), QATAR, OMAN, BAHRAIN, etj.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha), Oman (Muscat), Bahrain (Manama)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”5* Hotel – Receptionist”Nëse jeni në kërkim … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “Front Desk Officer’s, Front Office Supervisor’s, Guest Service Agent’s”, NË QATAR.

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Qatar (Doha)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;Front Desk Officer’s => Paga ; 3.500 QAR = 900$ neto/muaj Front Office Supervisor’s => Paga ; 4.000 QAR … Me shume

OFROJMË MUNDËSI PUNËSIMI SI “STAFF OF HOTEL ROOM’S DIVISION DEPARTMENT”, NË U.A.E (Dubai), QATAR (Doha)

Vela H. R. Consulting® në bashkëpunim me Kompani Rekrutimi Ndërkombëtare, ofron punësim në Lindjen e Mesme ; “United Arab Emirates (Dubai), Qatar (Doha)”.• Pozicionet e punës që ju ofrohen ;”Front Desk Agent’s” – Registers guests, and maintains room availability information. … Me shume